Ennyire nincs ember a Fidesz körül, aki értene is valamihez?

2013. augusztus 14. 16:35

Orbán a médiahatóság esetében a saját csapdájába esett bele.

2013. augusztus 14. 16:35
Szily László
Szily László
Cink

„Az persze végig nyilvánvaló volt, hogy Orbán a médiahatóság esetében a saját csapdájába esett bele. Olyan elképesztő hatalmat, olyan szerteágazó témaköröket adtak a Hatóság elnöke alá, ráadásul olyan hosszú mandátummal, hogy Szalai Annamária halála után, akinek a testére szabták az egészet, egyszerűen képtelenség volt megfelelő jelöltet találni. Túl nagy ugyanis a kockázat. Ha az önálló akarat legkisebb morzsája is megvan az illetőben, 9 hosszú év alatt, látva elméleti hatalmát, bármikor megkergülhet, és azt hiheti, van önálló akarata. És ha belázad, akkor már tényleg nehéz megzabolázni, hacsak nem tudják megzsarolni valamivel. A szokásos fideszes megoldást, hogy egy 100 százalékosan lojális gyakorló hülyét nevezzenek ki, itt nem lehet alkalmazni, mert ehhez az álláshoz mindenképp szükség van valódi képességekre is.


Miután az istennek nem találtak egy médiajogászt vagy más médiaszakembert vagy egyetlen lojális, irányítható, de nem KDNP-s szintű politikust sem, nem maradt más, mint kinevezni a mindig kéznél lévő sajtóperes ügyvédet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Justicia
2014. január 12. 21:18
Szerintem meghekkelték a tanárpapit, ilyen mondatokat ő soha nem írna le.
geraz51
2013. október 01. 22:22
Ne majrézz Szily gyerek,játhstsz a cinkelt lapjaiddal nyugodtan tovább.
HSL
2013. augusztus 30. 03:34
:D
Kohn Zervatív
2013. augusztus 21. 10:49
Többes szám kór? Diszlexia? Hülye nevű, egyedül írok, én én nem látok több hülyét, ha veled társalgok....... De egy masszívat igen. Kiváló orvosok állnak a rendelkezésedre, ha fogalmazási és nyelvtani zavaraid vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!