Sokk: szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos kislány

2024. április 29. 11:26

A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították.

2024. április 29. 11:26

Nyitókép: Pixabay

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

 Azt írták, hogy 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet bűntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart – írták.

(MTI)

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
najszmencsako
2024. április 30. 15:47
Sztojka a neve volt veszprémi Marian Cozma késelőjének is. Most meg Sztojka Jeni rosszlány volt.
Hyazinth
2024. április 29. 19:40
Vérszemet kapott a bőnyi kisebbségm mióta Győrkös megszüntette az ottani hungarista tábort.
rugbista
2024. április 29. 19:13
Szóval 12 éves a késelő. Magyarul egy hülye, akit manapság autistának (is) neveznek, hogy ne kelljen nevén nevezni az esetet. Ezeket is integrálni kell. Tudnának mesélni azok a tanítók, tanárok, ahol ezek közül a súlyosabb esetek vannak. Épp ezért súlyozni kellene: ez autista, és esetleg integrálható, ez pszichopata, ez menjen a diliházba. Vagy valaki szeretné, ha a kisgyereke ilyen mellett ülne a padban? Agyrém, hogy a szülők az iskolakapuig viszik autóval a gyerekeiket, mert hű, de rossz a közbiztonság, de az igazi veszély az osztályban vár a gyerekre. A feleségem többször helyettesített olyan osztályban, ahol a 8 éves lány kutyának hitte magát. Nem viccből. Az ablakon ugatott ki az utcára, megharapta az osztálytársait, még őt is megpróbálta. És a többi.
orokkuruc-2
2024. április 29. 16:36
a hatodikos az fiatal lány a mázsás kancigány meg józsika, mi?? Hogy rohadnátok az anyátokba (még nem késő)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!