Ilyet még nem látott: a harvardi diákok palesztin zászlóra cserélték le az amerikai zászlót (VIDEÓ)

2024. április 29. 11:15

Egyre félelmetesebb jelenségek zajlanak a tengerentúlon.

2024. április 29. 11:15

Nyitókép: X

Döbbenetes videót osztott meg a Visegrád 24 az X-en. A felvételen az látható, hogy a tiltakozó harvardi diákok leszedték az amerikai zászlót az egyetemen, és egy palesztin zászlóval helyettesítették.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. április 30. 08:47
Én már csak egy kávét kérek! :) Megérdemlitek. Az összes amcsi "elit egyetem" kommunista-neomarxista fészek. Hagytátok elszemtelenedni őket, ez az eredmény. :) A védett állat lelegeli a védett növényt. :) Tessék mondani, ezek a "békés" emberek mit szólnak a buzikhoz, egyéb, önmagukat meghatározni képtelen idiótákhoz? A forradalom idővel felfalja gyermekeit! :)
bunko-jobbos
2024. április 30. 07:53
Miért is tiltakoznak? Mert egy országnak adták a palesztinok országát. És Magyarországot kinek adták? A románoknak, szerbeknek, osztrákoknak. No nem az egészet, csak a nagy részét. Értünk mikor tiltakoznak? Sose. nahát ennyire érdekel engem ez az egész:az uSA, a palesztinok, zsidók. Felőlem feldughatják egymásnak a Kalasnyikovot is.
alexandrosz-2
2024. április 30. 06:57
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára.
survivor
2024. április 29. 18:24
A Káosz után MINDIG Rend jön. Vagy pusztulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!