Feljelentést tett a Jobbik a Munkáspárt 2006 pécsi rendezvénye miatt

2013. május 02. 15:32

Németh Zsolt jobbikos képviselő szerint felháborító, hogy a hazánkat megnyomorító és tömeggyilkos diktatúrát éltetők újfent szégyent hoztak Pécsre, amihez asszisztált az MSZP és a rendőrség tétlenkedése is.

2013. május 02. 15:32

A Jobbik a kommunista diktatúrák bűneinek tagadása és tiltott önkényuralmi jelképek viselése miatt feljelentést tett a Magyarországi Munkáspárt 2006 május 1-i pécsi rendezvényén történtek miatt – tájékoztatta az MTI-t Németh Zsolt ellenzéki országgyűlési képviselő. Közleményében úgy fogalmaz: a rendőrségtől kapott információ szerint a nyomozóhatóság nyomozást rendelt el Vajnai Attila a Magyarországi Munkáspárt 2006 vezetője ellen, aki a pécsi rendezvényen vörös csillagot viselve vett részt.

Németh Zsolt szerint „felháborító, hogy a hazánkat megnyomorító és tömeggyilkos diktatúrát éltetők újfent szégyent hoztak Pécsre, amihez asszisztált az MSZP és a rendőrség tétlenkedése is.” A jobbikos politikus úgy véli: érthetetlen, hogy a hatóságok miért nem indítottak eljárást azonnal a „közbotránkozást kiváltó, a kommunista diktatúrák áldozatait megalázó provokáció láttán, különösen akkor, amikor a jelenlegi kormánypárt azt hirdette, hogy fel fog lépni minden szélsőség ellen”.

Emellett a Jobbik „vérlázítónak” tartja azt is, hogy az MSZP rendezői engedték „a szélsőbaloldali aktivistáik csatlakozását a tiltott önkényuralmi jelképeikkel” a szerdai vonulásukhoz. Németh Zsolt szerint ez csak azt jelentheti, hogy az MSZP csendben asszisztált a város lejáratásához és a bűncselekmény megvalósításához, egyben szavazatmaximálás miatt szívesen kokettál a kommunista szélsőségesekkel.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2013. május 02. 22:05
Május elsején, Budapesten, a Városligetben, az egyik placcon Heineken vörös csillagokból fűztek össze dekorációt. Nyilván sörreklámként, hisz mi más lehetne?
Bro222
2013. május 02. 16:46
Nem kell félni, mivel az ügy május elsején történt, vagyis azon a napon, melyen hatályba lépett az új törvény. Ezáltal akár a videók alapján, vagy a tanuk elmondásai alapján is meg fogják büntetni ezen neobolsevik provokáció elkövetőit...
tóth mária
2013. május 02. 16:33
Csodálkoztam is, mikor kiderült, hogy nyugodtan flangáhattak Pécsen ezek az idióták! A rendőrség meg csak nézett ki a fejéből! elképesztőőőőő!
ketroot
2013. május 02. 15:53
Durva, hogy ez a legnagyobb probléma Pécsett. Dedó a köbön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!