A lakása ajtajára szegezett táblával próbálták „megfélemlíteni” a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetőjét

2024. január 12. 18:37

Lánczi Tamás a Facebook-oldalán azt írta, „nekik nem velem, hanem a magyar szuverenitással van bajuk, s hiába próbálnak megfélemlíteni, nem fog sikerülni”.

2024. január 12. 18:37
null

Lánczi Tamás Facebook-posztban számolt be arról, hogy a lakása ajtajára szegezett táblával próbálják megfélemlíteni azok, akik „hetek óta hitelbe rettegnek, sajnáltatják magukat, ÁVH-t kiáltanak és áldozati pózban tetszelegnek”. A Szuverenitásvédelmi Hivatal leendő vezetője – aki szerint a választások tisztasága feletti őrködés lesz a hivatal első nagy feladata, amely február elsején kezdi meg munkáját – azt írta, „nekik nem velem, hanem a magyar szuverenitással van bajuk, s hiába próbálnak megfélemlíteni, nem fog sikerülni”.

Ezt is ajánljuk a témában

Kuncze Gábor bízik Lánczi Tamásban, szerinte ugyanis eddig mindenhol megbukott, mindent tönkretett. A korábbi SZDSZ-es belügyminiszter azt reméli, most is így lesz.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2024. január 13. 11:54
Nagy az elkeseredés a balosoknál, az a kinti pénz nagyon jól jött, innentől nehezebben, plusz áttételekkel, még trükkösebben jöhet majd. Feladni nem fogják. A Láncziak egy ritka szimpatikus társaság. Lánczi Andrást azóta tisztelem, h. a hajdani, Borókai-féle Heti Válasz utólsó lapján hetente olvashattuk, a "kis" Lánczi csüt. esti műsorai pedig nagyon jók az M1-en. A "nagy" Lánczi a Közgáz sikeresnek tűnő rektora volt évekig, remélhetőleg a "kis" Lánczi hivatala a magyar választásokba való külföldi, a helyi ellenzék anyagi támogatására irányuló, beavatkozási kísérleteket nehezíteni fogja, éppúgy, mint ahogy ez számos demokratikus államban bevett gyakorlat, tőbbek között a "nagy, szent" USA-ben is. Több ilyet!
szarvas-2
2024. január 13. 10:05
A lengyelországi cirkusz bátoritja az itteni "bérfelforgatóka " is. Látják-Brüsszel (és a deep state) "velük van".
Phm045
2024. január 13. 08:08
Kuncze........lapozzunk
polárüveg
2024. január 13. 08:02
Maffia stílusú üzenet: "Tudom, hol laksz a családoddal! Megtalállak!" Ezért az üzenetet átadóval és megbízóival maffiózóként is kell bánni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!