Munkáspárt 2006: Cáfolni tudjuk a Jobbik összes vádját

2013. május 02. 18:50

A Magyarországi Munkáspárt 2006 áll a Jobbik feljelentése elé, és egy esetleges bírósági tárgyaláson tételesen cáfolni fogja a Jobbik vádjait – közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

2013. május 02. 18:50

A közleményben arra reagáltak, hogy a Jobbik a nap folyamán tudatta: feljelentést tettek a kommunista diktatúrák bűneinek tagadása és tiltott önkényuralmi jelképek viselése miatt a Magyarországi Munkáspárt 2006-nak a május 1-i pécsi rendezvényén történtek alapján. A Jobbik közölte: a rendőrségtől kapott információ szerint a nyomozó hatóság nyomozást rendelt el Vajnai Attila, a Magyarországi Munkáspárt 2006 vezetője ellen, aki a pécsi rendezvényen vörös csillagot viselve vett részt.

A Magyarországi Munkáspárt 2006 kommünikéjében úgy fogalmazott: abszurdnak tartják, hogy az emberi jogokat és a demokráciát tiszteletben tartó marxista pártot akar feljelenteni „egy számos alkalommal kirekesztő szólamokat megütő, antiszemita és rasszista megnyilvánulásairól hírhedt, erőszakos párt”. A feljelentéssel kapcsolatban megjegyezték: az ügyészség azonnali elutasítására számítanak, de az esetleges bírósági tárgyaláson tételesen cáfolni fogják a Jobbik vádjait, és megerősítik „a vörös csillag viselésének jogosságát”.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radical
2013. május 02. 23:50
Mocskos kommunista!
Gombóc XVI. Artúr
2013. május 02. 20:16
Nekem ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy az ilyen Vajnai félének az esze helyébe sem jut, hogy Csermanek János idején ha valaki mondjuk ennyire ´"eltért" az akkori kurzustól, az megismerkedhetett a Kozma utcával nagyon hamar. Ez a féreg meg a jogaira hivatkozik?? Remélem egyszer valaki a homlokára égeti a vörös csillagát...
nucklear3
2013. május 02. 19:21
Ennek a Vajnainak Vörös csillagot kéne feltolni a seggébe, had élvezze...
freehckr
2013. május 02. 18:58
Teljes mértékben ellene vagyok ennek a fárasztó szoci/zsidó „tiltásosdinak”, de remélem egyszer minden egyes kommunistába beleb*sz egy villám... vagy elüti őket egy k*rva gyorsan száguldó tehervonat. :) Mindegy is, a lényeg, hogy szörnyű végük legyen... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!