Kinevették a szegedi EHÖK-elnököt

2012. december 10. 19:40

A szegedi hallgatók a törvényeket betartva folytatják a demonstrációt, jelentette ki Török Márk szegedi EHÖK-elnök, aki szerint attól, hogy Budapesten egyetemisták vonulnak, nekik még nem kell törvényt sérteniük. A hallgatók kinevették.

2012. december 10. 19:40

Érdemi egyeztetést követeltek a felsőoktatás jövőjéről a Szegedi Tudományegyetem auditórium maximumában hétfő este rendezett fórumon résztvevő hallgatók és oktatók. A felsőoktatási keretszámok tervezett változása miatt összehívott nyílt fórumon részt vett az SZTE szinte valamennyi dékánja és az intézmény rektora, Szabó Gábor akadémikus is.

A szegedi hallgatók a törvényeket betartva folytatják a demonstrációt – jelentette ki az MTI tudósítása szerint Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöke hétfő este a Csongrád megyei kormányhivatal épülete előtt. A Szegedi Tudományegyetem auditórium maximumában tartott nyílt fórum után mintegy kétszáz hallgató átvonult a Csongrád megyei kormányhivatal épületéhez, hogy csatlakozzon társaihoz, akik még délben kezdtek tiltakozó akciót ott. 

Az Index úgy tudja, a hallgatók kinevették Török Márkot amikor azt mondta, hogy a fővárosi tömegdemonstráció nem jelenti azt, hogy nekik is törvényt kell sérteni.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex2000
2012. december 11. 08:19
Az a disznó, aki azt merte leírni, hogy a Ludmilla(Bajnai) ért ahkoz, amit csinál, az nem lát a szemétől, vagy egyszerűen tudatlan. Amikor a libásokat meglopta, akkor azzal védekezett, hogy nem értett hozzá. Ő volt már Gyurcsány Ferenc gazdasági minisztere is. Az eredményt láthatjuk és érzékelhetjük. A nagy hozzáértés csak arra volt jó, hogy az országot súlyosan eladósította. Ezért kell most a FIDESZ-nek csaak a kamatokra anapi 3,5 milliárd forintot kifizetni. Könnyű úgy megtéveszteni az embereket, hogy felveszi a kölcsönt és majd a következő kormány gazdálkodja ki a visszafizetést. nem tet semmit a deivizahitelek visszaszorításáért sem. Ezt is most nyögi az egész ország. Szóval a Pislogi Ludmilla ennyire ért a dolgokhoz. Tehát semennyire. A diákhiteles émában az az érzésem, hogy a sok tahó mocskolódó nem is érti, miről van szó. Először talán tájékozódni kellene a sok kubikos agyúnak !!!
hátakkor
2012. december 11. 07:45
Az ilyen EHÖK meg HÖOK gittegyletek is megfelelnek vhol a KISZ-nek, karrierista képző, mozgalmárkodás, zsíros megrendelések, politikus képző, csak ne a tanultakat kelljen hasznosítani..
Odoaker
2012. december 10. 23:48
Aki nem maszopos, az fideszes!!! :D
redgreg
2012. december 10. 21:48
Bár az első kettő jelződet még nagyon szolidnak is érzem volt szegedi egyetemistaként, az utóbbival nem értek egyet. Még annyi gerince sincs, h fidesznyik legyen, ez annak nyal aki épp hatalmon van. Lényeg, h a hallgatóktól lopott pénzen meglegyen az új audi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!