Nem kell szülni, nem fog fájni!

2019. szeptember 03. 22:10

A károsbaba-elmélet rideg racionalizmusa egy példányban is kegyetlenül gyomorforgató.

2019. szeptember 03. 22:10
Johannes Thezeroth
Vasarnap.hu

„»Első lépésben abba kell hagyni a szén, az olaj és a földgáz felhasználását. Az egyetlen oka, hogy nem állunk át a megújulókra, az elhanyagolható méretű árelőny. Második lépésben csökkenteni kell a populációt, ehhez meg kéne célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás.«

A károsbaba-elmélet rideg racionalizmusa egy példányban is kegyetlenül gyomorforgató, bőven elég lenne, ha csak a Randers elnevezésű norvég ex-babától hallanánk róla, de nem csak tőle hallunk, mi több, bizonyos jelek szerint legalábbis részben erről a teóriáról szól majd a globális klímavédelmi akcióprogram elkövetkező jó néhány éve. Jöhetnek majd a liberálisok az én testemmel s a többivel, hogy sexy bambuszpoharat faragjanak abortuszból a kommentfalon – és eutanáziából persze, nemde Ildi mamával is csak eggyel többen vagyunk, jön és jön azokkal a plastic straw lábaival mindig, a múltkor még valami egészen konkrét károsanyag-kibocsátás is besikerült neki a lépcsőfordulóban énszerintem, napról-napra sötétedik tőle az az izé az izé mellett a Google Maps-ben – szegénykém, nagyon szeretünk ám téged, itt írjad alá, te drága, és közben gondolj a brazilokra.

Tudták Önök, hogy »rendkívüli szén-dioxid-kibocsátású csecsemőket« »tartani« nagy felelőtlenség? Hallottak már a »szaporodási illeték«-ről esetleg? Hát az »alkalmatlan« szülők abortuszra »buzdításáról« mint olyanról? Nem? Hát majd fognak, mégpedig hamarosan és sokat.

Anyának lenni nem szexi. A gyermektelenség az új fekete!

No pasaran!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2019. szeptember 04. 13:42
Érdeklődve várom Jorgen Randers klímastratégia-professzor militáns migrációellenes kirohanásait, ahol azzal érvel, hogy az egységsugarú afgán kecskepásztorból egységsugarú svéd fogyasztót kreáló folyamatok még akkor is durván növelik a világ aggregált kibocsátását, ha egyetlen árva infans calamitosus-szal sem gyarapszik közben a bolygó össznépessége. Valaki meg tudná mondani, merre találom tanult barátunknak ezt a nem túl bonyolult összefüggést boncolgató cikkét?
gacsat
2019. szeptember 04. 13:36
Nigériában kellene hittériteniük, nem itt.
bispora
2019. szeptember 04. 09:43
A csecsemő karbonlábnyom bizony fekete... Akik a széndioxid szint csökkentését, klímaváltozás elleni küzdelmet demográfiával akarják kezelni nem mondanak feltétlenül hüjeséget. Csak rossz célpontot váálasztottak. A legvalószínűbb világ-demográfiai előrejelzések ugyanis azt mondják 2100-ra Ázsia lélekszáma nem változik, olyan 4,7 milliárd körül lesz, Európa, Latin és Észak-Amerika gyakorlatilag stagnál 500-700-600 milliós népességével, míg Afrika az irgalmatlan és eszement szaporodás stádiuimában van és lesz: a mai 1 milliárdnyi népessége 4 milliárdra duzzad az évszázad végére. Így lesz akkor 11 millárd ember a Földön. Ha a lebegő klímaaktivisták, fehér ellenes agaliter szektatagok kinyitnák a szemüket láthatnák a karbonlábnyom bizony fekete- Afrikában kellene egykeprojektet hirdetniük, hiszen az majd 30%-al csökkentené a problámát. És nem gyönyörű, az európai fehér nők reprodukciós rátája 1,3 körül van- ami puszulási ráta magában is, az afrikai nőké meg átlagosan 5,1 ami exponenxiális szaporodás, baktériumokra jellemző amíg a tápleves szerves anyagait fel nem élik... Vajon miért nem a problémát akarják kezelni a születésszám csökkentők? Miért nem Bill Gates bőr alá ültethető fogamzásgátló chip-éről folyik a diszkurzus, ami bolondbiztos fogamzásgátló léhetne földhüje fekete nőknél 15 éven keresztül? És akkor egy példa a hihetetlen ostobaságra: Etiópia éhezett, az 1980-as évek eljén. A sajtót bejárták a dülledt szemű, puffadt hasú kisgyerekek könnyfakasztó képei. Megmozdult a világ- a lebegő művészek-politikusok Live-Aid koncertjére sokan emlékezünk. Dübörögtek a Hercules gépek élelmiszer és egészségügyi segélyekkel. Akkor Etiópi lakosságszáma 38 millió volt, most 35 évvel később 85 millió(!). Az előjelzések szerint 2050-re 200 milliós lakosság lesz ott. 200 miló ember, aki a saját elemi fennmaradását sem tudja megteremteni akkorra. És akkor már nem csak a síró kisgyerekek képei jönnek, hanem a fekete zombi hadsereg indul majd Európa felé..nem kellene megvárni. https://www.pewresearch.org/wp-content/uploads/2019/06/FT_19.06.17_WorldPopulation_Populiation-growth-Africa-projected-remain-strong.png?resize=640,434
Sulammit
2019. szeptember 04. 08:10
Az a csaj, akinek kutyapóráz van a nyakában és úgy sétálgat a gazdi barátnőjével, az sosem fogja megtudni, mi az anyának lenni, ha így halad tovább. Ilyet nyilatkozni egy nőnek? Nagymamámék korosztálya ilyen idősen már babakocsit tologatott, akár az egyetemi tanulmányai alatt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!