Ki lesz az ámokfutó?

2013. március 07. 17:49

Lehetséges, hogy a médiahatóság nem saját kezdeményezésére él vissza a hatalmi jogosítványaival, hanem a kétharmados hatalom szíve-lelke maga várja el ezt tőle.

2013. március 07. 17:49
Mihancsik Zsófia
Galamus

Két eset lehetséges.

Vagy Szalai Annamária őrült meg, mert úgy döntött, magánbosszúra vagy személyes politikai ízlésének a kierőszakolására használ fel egy fontos állami intézményt, hatóságot. Ennek rendeli alá az egész apparátust, amelyet az adónkból tartunk fenn (ahogyan őt is abból fizetjük, noha akaratunk ellenére). És a mi adóforintjainkat (sajnos már régóta nem adófillérekről van szó) arra használja, hogy hosszú-hosszú hónapok óta rákényszerítse az egész hivatali apparátusát, törje a fejét, hogyan lehet kijátszani a törvényt meg a független magyar bíróság döntéseit. Még azt sem szégyelli, sem ő, sem az úgynevezett jogászai, hogy ehhez olyan szabályokat találnak ki (lásd az üreshátlap-aláírásról szóló »szabályt«), amelyeken egy ország röhög vagy sír. Namármost: ha ez a helyzet, nehezen magyarázható, miért tűri a jelölője és kinevezője (Orbán meg az ő kétharmada) ezt a nyilvánvaló ámokfutást meg azt, hogy egy őrült monomániája miatt a Klubrádió ügyétől zeng egész Európa, és önkényuralom hírébe keveri (ez is) a Nemzeti Együttműködés nagyszerű Rendszerét.

Vagy Szalai Annamária nagyon is józan, szó sincs őrületről és monomániáról, csak azt teszi, amiért odarakták, és amire utasítást kap. Vagyis engedelmes végrehajtója a kormányzati akaratnak. És akkor a médiahatóság nem saját kezdeményezésére él vissza a hatalmi jogosítványaival, hanem a kétharmados hatalom szíve-lelke maga várja el ezt tőle.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. március 20. 23:19
Galamus Zsófi néninek megint elgurulhatott a gyógyszere, vagy nem olvasta el a betegtájékoztatót, és nem beszélt az orvosával-gyógyszerészével, se a boszorkánnyával, de a ráolvasás se sikerült neki, eddig. Az ő fejében "a Klubrádió ügyétől zeng egész Európa, és önkényuralom hírébe keveri (ez is) a Nemzeti Együttműködés nagyszerű Rendszerét." Ha én lennék a Galamus zsófi néni, a fejemet verném a falba, mert az a zengés...!!Ai Weh! Poor fucking Europe! Nem elég az eoro-zóna, a multi-kulti álom vége, a munkanélküliség, a gazdasági válság, most még ez a Klubrádió is az ő koporsólyába veri a szögeket! Kitartás Zsófi néni, ha a Galamus is úgy akarja, lesz még Klubrádió és lersz még lágy kenyér (pászka (pészah)-macesz)...és az az izé Szalai se fog örökké élni...!
heep
2013. március 14. 13:46
"a médiahatóság nem saját kezdeményezésére él vissza a hatalmi jogosítványaival, hanem a kétharmados hatalom szíve-lelke maga várja el ezt tőle" Hogy a Fidesz által kinevezett médiahatóság a Fidesz ízlése szerinti döntéseket hoz? Zsófika erre magadtól jöttél rá? Mert ez egy forradalmi felismerés. Még Nobel díj is lehet belőle.
kamasuka
2013. március 14. 13:46
"Klubrádió ügyétől zeng egész Európa" Mitől zeng egész Európa? :D És még te beszélsz "őrült monomániája"-ról? Muhahaha.
imres
2013. március 14. 13:46
Zsófi mama! Hol zeng Európa? Mit zeng Európa? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!