Változás a válogatott programjában, Izraellel játszanak Szoboszlaiék

2024. február 19. 13:41

A nyári Eb előtt nem Máltával, hanem a közel-keleti ország labdarúgó-válogatottjával mérkőzik Magyarország.

2024. február 19. 13:41
DIBUSZ Dénes; MILOS, Kerkez; NAGY Ádám; FIOLA Attila; NEGO Loic; SZALAI Attila; SALLAI Roland; LANG Ádám; VARGA Barnabás; GAZDAG Dániel; SZOBOSZLAI Dominik

A korábbi tervek szerint Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Máltával játszotta volna utolsó felkészülési mérkőzését az Európa-bajnokság előtt, ám most kiderült, hogy az izraeli válogatott lesz az ellenfelünk június 8-án. Mint köztudott, a magyar labdarúgó-válogatott négy felkészülési mérkőzéssel hangolódik a németországi Eb-re. Szoboszlai Dominikék márciusban előbb Törökországot, majd Koszovót fogadják a Puskás Arénában, júniusban pedig Írországba utaznak, majd pár nappal a rajt előtt Máltát fogadták volna a Groupama Arénában vagy valamelyik vidéki nagyvárosban.

Ez utóbbi változott meg most. Ennek oka, hogy

a máltai válogatott ragaszkodott ahhoz, hogy Ausztriában játsszák a mérkőzést, amihez a magyar szövetség végül nem járult hozzá

– írja a csakfoci.hu. Ennek értelmében a szövetségnek új ellenfél után kellett néznie, amely hajlandó Magyarországon pályára lépni napokkal a kontinenstorna rajtja előtt. Izrael végül elfogadta a meghívásunkat, s minden bizonnyal Debrecenben kerül majd sor a mérkőzésre. 

Magyarország a június 14-én kezdődő Eb-n Skóciával, Svájccal és a házigazda Németországgal találkozik a csoportkörben. 

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban-2
2024. február 19. 15:56
a későbbi büntit elkerülendő, az izraeli meccset eleve zártkapusnak kellene meghirdetni. Esetleh Telkiben lenyomhatnák.
italosiparos
2024. február 19. 15:37
Mi a szarért akart Málta Ausztriában meccselni velünk? Az,hogy a zsidók itt játszhatták le a selejtezőiket,arra azt mondom legyen,dobtunk egy csontot nekik,de akinek kipattant a fejéből,hogy velük játszunk felkészülési meccset,az nem a magyar foci barátja.
Káj-Ármin
2024. február 19. 15:19
A legutóbb zártkapu lett a vége, most megint neki futunk... Bravó! Remek, sportszakmai szempontból kiváló döntés.
oberennsinnen49
2024. február 19. 14:31
Előre szólok: NAGYON RÁFARAGUNK ERRE A HÚZÁSRA. Ha tövig be.yalunk nekik, akkor is JÖN A az UEFA rasszizmus elleni harcát támogató FARE magyarországi Soros-embere, Jósa Bálint, és majd ők elrendezik, hogy a nyári EB-n jól megbüntessék Magyarországot egy barátságos, nulla jelentőségű mérkőzés kapcsán. Ez az MLSZ futballszakmailag, futballdiplomáciai szempontból: NULLA. Ma még van Marco Rossi, de mi jön Rossi után? A teljes sötétség, mert amit magyar futballnak hívunk, olyan nem létezik. Magyar kínlódás, esetleg, igen, de futball: az nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!