Jön Bobby McFerrin!

2010. március 29. 16:00

Az ezerhangú művész nemsokára új lemezzel kedveskedik a zenerajongóknak és még Budapesten is fellép - három magyar énekesnő társaságában.

2010. március 29. 16:00
Az ezerhangú vokalista nemsokára - három év szünet után - új lemezzel kedveskedik a zenerajongóknak. A Don’t worry, be happy című dala által szinte mindenki által ismert Bobby McFerrin VOCALbuLarieS címmel jelenteti meg új korongját e hónapban, melyen ismét szinte csak emberi hangokat használt fel. A tíz Grammy-díjas művész már többször is járt hazánkban, imádja a magyar közönséget; főleg annak interaktívsága miatt. Utolsó, Syma-beli fellépésén egy spontán gospel-kórus is létrejött, az ebbe jelentkező több mint 100 önkéntes közül a szakmai zsűri 10 hétköznapi embert választott ki, akik aztán egy egész estét együtt tölthettek Bobby-val.

Augusztus 22-én este 8 órakor a Syma Csarnokban újra találkozhat a magyar közönség a zenei élet egyik legkülönlegesebb alakjával. Az est különlegessége a tervek szerint abban rejlik majd, hogy Bobby különböző zene stílusok legjobb magyar női előadóival próbálhatja majd ki magát. Így Kolonits Klára operaénekesnővel, aki jelenleg a Varázsfuvolában játszik, Szőke Nikolett jazzénekesnővel, aki éppen most arat sikert sikerre Japánban kiadott lemezével és Szvorák Katalin, nép- és világzenét játszó alternatív-Kossuth-díjas énekesnővel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
davkedav
2010. március 30. 08:12
Asszem már tumblren posztolta valaki, de akkor most újra, ha már interaktivitásról esett szó: http://www.youtube.com/watch?v=ne6tB2KiZuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!