Megőrültek? Karácsonyi dekorációt rongálnak a palesztinpárti tüntetők

2023. december 11. 09:08

Durvul a helyzet az Egyesült Államokban.

2023. december 11. 09:08
null

A palesztinbarát tüntetések a Breitbart beszámolóka szerint új taktikát dolgoztak ki: Izrael és a zsidó intézmények jelképei mellett a karácsonyfák és a karácsony díszkivilágítást is rongálják Amerika-szerte.

A legutóbbi példa erre a webportál szerint pénteki Los Angeles-i tüntetés volt, ahol a palesztinbarát radikálisok Joe Biden elnök adománygyűjtő estjéről egy olyan területre vonultak, ahol több zsinagóga is található. Izrael-ellenes graffitiket fújtak a zsinagógákkal szemben lévő falakra, és megrongáltak egy helyi templomot is.

Nyitókép: MTI/EPA/ANA-MPA/Jánisz Koleszidisz

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 13. 10:12 Szerkesztve
A keresztény jelképek, templomok, temetők rongálása, gyalázása csak a zsidó kommunista bandának, no meg védenceiknek a cigányoknak megengedett. Ha nem a védenceik, hanem az ellenségeik követik el, kiakadnak. Álságos aljasság ez, igazi zsidó tempó.
Dunhill67
2023. december 11. 21:23
már miért őrültek volna meg?.....ezeknek a karácsony nem ünnep a jelképei meg zavarják azokat az érzékeny lelküket
Natila
2023. december 11. 19:29
Adja az ég, hogy ne keljen meglepődnöd!
Ugandai Bubu
2023. december 11. 13:19
Nem sokkal rosszabb, mint a Fradi négertapsonc csőcseléke...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!