Semmi különös – csak egy hazaáruló baloldali sz*rdarab

2023. október 30. 11:48

Pedro Sánchez hozza a papírformát.

2023. október 30. 11:48
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Pedro Sánchez éppen szembemegy saját korábbi kijelentéseivel, ígéreteivel, éppen szembemegy a spanyol alkotmánnyal, a spanyol nemzeti érdekekkel. A cél? Saját szaros hatalmának megtartása bármi áron.

Pedro Sánchez hozza a papírformát: ő is csak egy hazaáruló, baloldali szardarab. A madridi százezres, ellene és politikája ellen tartott tüntetésen az egyik felszólaló így fogalmazott: ha meglépi azt, amire készül, hamarosan emigrációba kell vonulnia.
Ámen...”

Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Kiko Huesca

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2023. október 31. 07:28
A spanyollal az a baj, hogy nem eleg cionyák. Kiallt a kozel-keleti oslako emberek emberszamba veteleert. Hallatlan! Hiszen Bayer Zsolt tudja a legjobban, amint onmagval demonstralja is, hogy az ujsutetu, neofita cionyák a legvadabb cionyák, aki az ilyet nem turheti. A spanyol miniszterelnok raadasul megegyezest keres a katalanokkal. A katalan egy kisebbsegi etnikum, akik autonomiajuk megbecsuleset es tiszteletben tartasat kerik az Iberiai Felszigeten. Pedro Sanchez ennel all elebe. Ebbol kialakulhat egy modell erteku prototipus, hogy lehet kezelni az etnikumok autonomiajat az Europai Unioban, amibol sokat profitalhatnak majd elszakitott nemzetreszeink, kulonosen Erdelyben.
llnnhegyi
2023. október 30. 17:17
Bencsikek inváziója a Hír televízióban. Szégyen!
llnnhegyi
2023. október 30. 17:15
2023. szeptember 11. Szalay Bobri Kristóf honvédelmi miniszter megfosztotta a Petőfi Sándor nevét laktanyában. Helyette Mária Terézia osztrák qrva nevét felragssztotta! Szégyen! Történelem hamisítás! A parlament hagyta!
mreinstand-2
2023. október 30. 16:23
Mocskosszájú zsolti, az egész világon nincs a magyar kiskirálynál nagyobb hatalomőrült. Miről beszélsz? A te megszólalásaid, az orbanisták bármelyik megszólalásai mindig arról szólnak, hogy végtelen hatalmat biztosítsanak orbánnak. Miről beszélsz? He? Te aljas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!