Evakuálni kellett a Louvre-t egy bomba miatt

2023. október 14. 14:36

Nem tudni még, hogy az eseményeknek közük van a Hamász által meghirdetett hara napjához.

2023. október 14. 14:36
null

Bombariadó miatt evakuálták szombaton a franciaországi Louvre múzeumot. Az épületet jelenleg is vizsgálják – közölte a múzeum.

A franceinfo értesülései szerint a Louvre-t „biztonsági okokból” kellett evakuálni mivel a hatóságok fenyegető üzenetet kaptak. A rendőrség azt közölte, hogy összesen 15 ezer embert evakuáltak a helyszínről. 

A múzeum közlése szerint írásos üzenetet kaptak, amelyben a múzeumot és a látogatókat fenyegették, ezért kiürítették az intézményt, és egésznapra bezárták. A múzeum továbbá hozzátette, hogy azok a látogatók, akik az napra váltottak jegyet, kárpótlásban részesülnek majd. 

Az evakuálással párhuzamosan leállt a tömegközlekedés az érintett városrészben.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ALAIN JOCARD / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biedermann
2023. november 24. 16:42
Béketárgyalásokat azonnal!
anegy_
2023. október 14. 18:19
Várhatják a "minden napra egy mese" akciókat. Mire számítottak ezek a balfax franciák, + a fényességes nyugati demokracyk?
Medici
2023. október 14. 17:21
"Evakuálni kellett a Louvre-t egy bomba miatt" Mona Lisa arcán lefagyott a mosoly, és csinált egy hátraarcot. Látni se akarja, mi történik nap mint nap abban az országban.
johannluipigus
2023. október 14. 17:14
Nem örülök neki, noha mocskos franciák maguknak keresték a bajt és meg is érdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!