Rendőrök vitték el az ellenzék győri polgármesterjelöltjét

2024. április 02. 16:46

Pintér Bence azt szerette volna megtudni, kik a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. alvállalkozói.

2024. április 02. 16:46

Nyitókép: Pintér Bence Facebook-oldala

Rendőrök vitték ki a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. területéről Pintér Bencét, miután a győri polgármesterjelölt megpróbált bejutni az épületbe – derült ki a politikus Facebook-oldaláról.

Pintér bejegyzéséből kiderült, hogy januárban egy év pereskedés után az önkormányzati tulajdonú kukás céggel, a GYHG-vel szemben indított közadatperemben kimondta a Kúria, hogy a cégnek ki kell adnia alvállalkozóik listáját. Azonban a polgármesterjelölt állítása szerint 

a GYHG a kúriai a döntés ellenére nem tett ennek eleget.

A Tiszta Szívvel a Városért, az LMP és a Momentum győri polgármesterjelöltje személyesen akarta felszólítani a cégigazgatót, Nagy Csabát, hogy tegyen eleget a a harmadfokú bírósági döntésnek. Azonban a GYHG épületében először a biztonsági szolgálat emberei, majd a helyszínre érkező rendőrök állták Pintér Bence útját. 

A politikus végül rendőri kísérettel hagyta el a helyszínt.

„Természetesen vissza fogok térni, nem adom fel” – zárta sorait a jelölt.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­v­­­á­­­r­n­­a­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 10:10
>>>II.baljoska61 2024. április 02. 17:10 A fidióta csürhe nem azon háborodik fel, hogy itt semmibe vesznek egy legfelsőbb bírósági ítéletet, hanem azon, hogy valaki érvényt akar annak szerezni...<<< Ha nincs nyitva a bolt te is bebaszod a kirakatot egy téglával. Mert a vásárlói jogaidnak érvényt akarsz szerezni. Horpadtfejű balfasz.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 10:08
Csípném az arcot, mert amúgy jól nyomja. Addig gondolta hitelesnek, amíg ezeket a képeket nem láttam meg. Rendőri felszólításra kísérettel méltóságteljesen is el lehet sétálni. Indokolatlan fosókolerás pózban begörbülni.
jott_a_csosz
2024. április 03. 21:42
nahát, bence a mandiner újságírója volt:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!