Az amerikai orvosszövetség eltörölné a nemek feltüntetését az anyakönyvi kivonatokon

2021. augusztus 10. 09:25

A szövetség szerint hátrányos megkülönböztetéshez és szükségtelen terhekhez vezet csak a nemek feltüntetése.

2021. augusztus 10. 09:25
null

Az amerikai orvosszövetség (AMA) szerint a nemek feltüntetése „fenntartja azt a nézetet, hogy a nem megváltoztathatatlan”. Emellett a nem feltüntetése „nem ismeri el azt, hogy a nem egy spektrum, nem pedig bináris”.

Szerencsére azonban az orvosszövetség jelentése erős kritikákat kap, Az American Enterprise Institute tudósa szerint, „egy újabb megbízható intézmény vesztette el az eszét.” Az ENSZ korábbi nagykövete, Nikki Haley szerint 

a legnevetségesebb dolog, amit valaha hallott”

Mint fogalamzott, szerinte: „véget kell vetni ennek az őrültségnek!”

Nyitókép: WebMD Twitter

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2021. augusztus 12. 14:10
Nagyon helyes, minél hamarabb tánik el az Evil Empire a színről, annál jobb a világnak.
Tiszafa
2021. augusztus 10. 18:05
"Az amerikai orvosszövetség eltörölné a nemek feltüntetését az anyakönyvi kivonatokon." Itt már az ember hiába kérdi, hogy: Orvos látta már őket?
Ma is bukik a Zorbán...
2021. augusztus 10. 16:53
Ezek az agyament barom állatok vajon mit fognak csinálni egy eszméletlen állapotú beteggel, akiről mem tudják, hogy lámpaernyő, férfi, nő vagy kazuár??? A biztonság kedvéért levágják majd a farkát, mert a Párt szerint nem jól helyezkedik el a spektrumon? „fenntartja azt a nézetet, hogy a nem megváltoztathatatlan” A pontos időjelzést is meg kell szüntetni. Fenntartja azt a nézetet, hogy most nem reggel, éjjel meg este van. Erre már tényleg nem lehet mit mondani nagyon sűrű és intenzív anyázás nélkül...
Abraxos
2021. augusztus 10. 14:58
Aztán amikor a nemtom hányadik humán hal meg a sürgősségin pont emiatt, akkor majd sírva vonják vissza. Mi a fasznak a medical history is ugye akkor már. Következő az lesz, mert az is rasszista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!