Szarházinak nevezte a PTE vezetőit a kulturális bizottság baloldali elnöke

2021. január 30. 16:29

A Mindenki Pécsért Egyesület képviselője nem köntörfalazott posztjában.

2021. január 30. 16:29
null

„Szarháziak! (PTE, 2021 Január 29.)” – szól Horváth Tamás pécsi ellenzéki képviselő Facebook-posztja arra reagálva, hogy az egyetem szenátusa pénteken megszavazta az intézmény modellváltását. A posztból világosan nem derül ki, hogy Horváth milyen kritikákat fogalmaz meg a szenátorok döntésével kapcsolatban.

A Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjéről nem áll rendelkezésre sok információ, Péterffy Attila, a város független polgármesterének kampányából mindösszesen annyi derült ki, hogy Horváth korábban a pécsi Jelenkor munkatársa volt, majd kávéházat üzemeltetett, végül helyi éttermekben és egy komphajón dolgozott szakácsként. 

Címlapkép: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. február 02. 15:17
Itt valami nagy-nagy TÉVEDÉS ÉS FÉLREÉRTÉS LEHET, mert én SEMMIFÉLE BOCSÁNATKÉRÉSSEL KAPCSOLATBAN NEM(!!!) MONDTAM SEMMIT!EGYRÉSZT. MÁSRÉSZT: ESZEM ÁGÁBA NINCS ÉS NEM IS VOLT "megnyugtatni" senki lelkiismeretét,így értelemszerűen A SAJÁTOMÉT SEM! HARMADRÉSZT. EGY "KUKKOT" SEM ÉRTEK ABBÓL AMIT IRTÁL A TOVÁBBIAKBAN: ALIGHANEM ÖSSZEKEVERSZ VALAKI MÁSSAL. Nem(!!!) kértem sem tőled sem mástól semmiféle "megértést" semmi más egyebet sem. "Biztatást" meg azután pláne nem! És eszem ágába sincs semmilyen értelemben sem fogyókúrázni, meg mások "felelősségét" bárhová "kevernei.... HALOVÁNY GÓZÖM, DE ABSZOLÚTE HALOVÁNY GŐZÖM NINCS ARRÓL MIRŐL ÉS MIT IRSZ--A FÖNTIEKBEN. ITT ALIGHANEM VALAMI VÉGZETES FÉLREÉRTÉS TÖRTÉNT, NEM TUDOM MI ÉS HOGYAN, DE NEM IS ÉRDEKEL--KÖVETKEZÉSKÉPPEN NEM ÓHAJTOK "BESZÁLLNI" EBBE A DIKURZUSBA SEMMILYEN SZINTEN. ÉPPEN MERT VÉGKÉPP NEM TUDOM, NEM ÉRTEM HOGY MIRŐL VAN ITT SZÓ: CSÉPLŐGÉPJAVITÁSI MÓDOZATOKRÓL, A 8 DB.VILLAMOSSÁGTANI MAXWELL TÖRVÉNY ÉRTELMEZÉSÉRŐL VAGY VESEBETEGSÉGEKRŐL......
tothpal
2021. február 01. 11:18
Milyen tudományos fokozattal rendelkezik? Nagyvalag renddel ez az igen tisztelt ellenzéki balfácán?
írmag
2021. február 01. 10:58
Abban a házban te vagy a házmester, néha söprögethetnél legalább, de a szemetet már csak markolóval tudod eltávolítani!
istvanpeter
2021. január 31. 16:41
Az összefogásban a bárgyúság és a hülyeség kötelező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!