Zsebpénz

2018. augusztus 22. 11:48

Vona, Szabó Gábor pártigazgató, Volner J. Gyöngyösi M., Staudt G, Schneider T. és mások vagyonosodásához vezethetett-e a mérhetetlenül sok pénz?

2018. augusztus 22. 11:48
Honfoglalás 2000 Egyesület

„HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: ZSEBPÉNZ

A civil szervezet, a BRFK-hoz, illetve a Fővárosi Főügyészséghez fordult azzal, hogy kezdeményezzenek vagyonosodási vizsgálatot a Jobbik volt ill. jelenlegi vezetőivel szemben: derítsék ki, hogy kinél/kiknél landolhatott az adófizetők pénzéből a pártnak juttatott több mint egy milliárd forint. A párt volt, ill. jelenlegi vezetői ugyan kampánykiadásokra hivatkoznak, zavaros magyarázatot adnak, ám vizsgálni kell: Vona, Szabó Gábor pártigazgató, Volner J. Gyöngyösi M., Staudt G, Schneider T. és mások vagyonosodásához vezethetett-e a mérhetetlenül sok pénz? Minden, egy pártnak juttatott állami támogatás vagy adományokból származó pénz (közvetlenül vagy közvetve) az adófizetők pénzéből származik. Az ártatlanság vélelmét fenntartva – követeljük a helyzet feltárását, ugyanis a politikusok vagyoni helyzetének vizsgálata társadalmi érdek: nem lehet a közpénzt zsebpénznek tekinteni! Követeljük: a hatóság kövesse nyomon a pénzmozgásokat a párt és vezetői (adózás, költekezés, beruházás, stb.) tekintetében, még akkor is, ha választási vereségük után leléptek. El kell számolniuk, a társadalom követeli a vizsgálat lefolytatását. 

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület”

(OS-MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2018. augusztus 23. 19:37
Mosolyogtato az aranytevesztes. A szezon keverese a fazonnal viszont kevesbe. Nem azt kell nyomozni, hogy mire koltottek amit jogosan kaptak, hanem hogy kaptak e kepviselok jogtalanul elonyoket. Nem erdekel mennyi a fizetese a fidesztol Orbannak, Rogannak, Lazarnak meg a tobbinek. Viszont lathatoan nem csak abbol gazdagodott a kis csaladjuk.
Mbear
2018. augusztus 23. 12:05
Mészáros? :D
puszika
2018. augusztus 23. 11:35
Hú gyerekek,mennyire örülne Péter Gábor harmadosztályú nadrágszabó ha ő készíthetné a Jobbikos vezetők pantallóját,jó nagy zsebekkel. "Ez való most nektek elvtársak!!" felkiáltással. Ingyen és bérmentve.
Pelso j.
2018. augusztus 22. 19:30
S ti mennyi zseb(köz)pénzt kaptatok ezért a jelentéktelen hablatyért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!