Bajban a Momentum? – lassan gyűlnek az aláírások

2024. április 27. 19:00

Magyar Péterék szipkázhatták el a támogatókat.

2024. április 27. 19:00
Képkocka forrása: https://www.youtube.com/watch?v=cfJG8DoVyJ8&ab_channel=ATVMagyarorsz%C3%A1g

Nyitókép: képernyőfelvétel 

 

Úgy tűnik, hogy a Momentum Mozgalom haldoklása látványos szakaszába lépett – írta meg szombaton a Magyar Nemzet. A portál szerint az ellenzéki pártnak komoly nehézséget jelenthet az EP-választáson induláshoz szükséges húszezer aláírás összegyűjtése. A lap ezt azzal kapcsolatban írta, hogy az ellenzéki párt emailben fordult a támogatóihoz, amelyben a következőket írták:  „Mivel a Fidesz egy napra rakta a két választást,

az ajánlásgyűjtés a szokottnál nehezebb, mert több tízezer aláírást kell kérnünk, ráadásul többféle ívre is. Ezért fontos, hogy te is támogass minket egy ajánlással”. 

A lap szerint habár a Momentum a kormánypártokat okolja a nehézségekért, úgy tűnik Magyar Péter Tisza Pártja lényegében elszipkázta a szavazóikat és aktivistáikat.

A Magyar Nemzet azt is megjegyezte, hogy nemrég Márki-Zay Péter arról számolt be, hogy a Mindenki Magyarországa Néppárt és a Tisza Párt aktivistái közösen támogatják egymás jelöltjeit, hogy így nagyobb esélyük legyen a kellő számú aláírás összegyűjtésére.

A Magyar Nemzet egy olyan felvételt is megosztott, amely komoly kérdéseket is felvet a Tisza Párt által gyűjtött aláírásokkal kapcsolatban, ugyanis ahogy írták: A párt egyik aktivistája a Jobbik – Konzervatívok pultjánál tölti ki az ajánlóíveket Kiskunhalason. A párt EP-listavezetőjének, Róna Péternek az arcképével díszített pulton a hölgy az előtte levő papírokat tölti ki.

A felvételen jól látható, hogy nincs a közelben olyan, aki számára diktálná az adatokat:

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. május 03. 13:21
A Judásoknak ez a sorsa.
iphone-3
2024. április 29. 09:16
hazaárulókra nem szavaznak csak a bolondok. mocskok vagytok mire számítottatok.
falcatus-2
2024. április 28. 13:26
billysparks 2024. április 27. 19:04 Az egyértelműen magyar siker lesz, ha a két ( plagizálok) kurvát sikerül elhajtani az EP-ből. Hihetetlenül kártékony férgek...." Ha a Makimajom reprodukció jól végzi a dolgát akkor könnyen sikerülhet, hogy mind a ketten kiesnek. De, az egyik az 99.99, ha meg a kéttökűek is hajráznak egy kicsit akkor 100
Tommaso
2024. április 28. 13:17
Őrületes baromság volt ez a választáselőrehozás a FIDESZ részéről, mert lesz több száz, vagy akár EZER OLYAN TELEPÜLÉS, ahol a testületekben FÉL ÉVEN ÁT együtt ül az megválasztott utódjával a novemberig még hivatalban lévő, de már leszavazott polgármester. Ez káoszhoz, veszekedéshez, működésképtelenséghez vezet(het).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!