Nem történt bűncselekmény, lezárták a nyomozást M. Richárd ügyében

2023. december 12. 17:42

A Dózsa György úti gázoló védője kitart amellett, hogy „ha minden orvosi vizsgálat megfelelő, akkor jobbak lettek volna Richárd esélyei”.

2023. december 12. 17:42
null

A szakértői vélemény szerint nem történt bűncselekmény, így lezárták a nyomozást M. Richárd börtönkórházi kezelésének ügyében. A Dózsa György úti gázolóként elhíresült férfi tavaly májusban halt meg, miután 2021 decemberében, majd 2022 áprilisában is sztrókot kapott. Ügyvédje szerint jobbak lettek volna védence esélyei, ha orvosi vizsgálata megfelelő lett volna. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyben később az ügyészség büntetőeljárást indított az év elején, mivel Mocsai Gergely azt állította, hogy M. Richárd sztrókját követően nem részesült megfelelő egészségügyi ellátásban.

Panaszt tettünk ez ellen arra hivatkozva, hogy a kérésünk ellenére sem hallgatták ki tanúként azt az orvost, aki Richárdot kezelte. Erről persze teljesen hallgat a nemrég elkészült szakértői vélemény”

– válaszolta a 24.hu-nak M. Richárd korábbi védője arra a kérdésre, mit szólnak ahhoz, hogy nem történt bűncselekmény és lezárták a nyomozást. 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. december 12. 22:22
24.hu=legalja Képesek védeni ezt a trágya aljadékot, csak hogy egy általuk vélelmezett jobbost bevihessenek a kormánynak. Nem lepődnék meg, ha holnap elkezdenék építgetni posztumusz az imázsát, hogy milyen kedves volt a családjával, barátaival stb.
bodrigyuri
2023. december 12. 21:27
Ez valami zsidesz közeli intéző kidobó volt, vagy mi a rák.
szarvas-2
2023. december 12. 19:53
Ott van,ahol a Velsz Tamás.
KBA98
2023. december 12. 19:34
Az ügyvéd, aki egy ilyen gyilkost védelmez adja vissza a diplomáját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!