Itt volna az idő, hogy elszámoltassuk a pandémia vámszedőit

2023. december 06. 15:12

S itt az idő, hogy végre teljes terjedelmében nyilvánosságra kerüljenek a Big Pharma kormányzatokkal kötött vakcinaszerződései és a vakcinabizniszt rejtő sms-ek!

2023. december 06. 15:12
Daily Life In Dublin - Stock Pictures
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A Pfizer azért pereli Magyarországot és Lengyelországot, mert 2022. végén (!) nem vettek át – és értelemszerűen: nem fizettek ki – többmillió adag tök felesleges vakcinát. 

Itt az idő, hogy végre teljes terjedelmében nyilvánosságra kerüljenek a Big Pharma kormányzatokkal kötött 

vakcina-szerződései és a vakcina-bizniszt rejtő sms-ek

Ezt is ajánljuk a témában

S itt volna az idő, hogy elszámoltassuk a hiénákat, a pandémia vámszedőit!

Nyitókép: NurPhoto via AFP

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2023. december 07. 12:00
Fogjuk meg és vigyétek!
2023. december 07. 10:46 Szerkesztve
Na igen. Nem teljesítették a szerződésben foglalt szállítási határidőket, és még ugat......... szerződés??????? Az SMS nem minősül szerződésnek, vagy igen? Na mindegy ez nem fog összejönni a Pfizer-nek. Ez a szél megint prüsszelből fúj. Úgyhogy még erősebben ellenálni mindennel szemben. Mindent akadályozni, ami egy kicsikét is nem magyar érdek. Csak úgy mint eddig.
Perczel Éva
2023. december 07. 04:49
Dr. Schiffernek is itt az idő! Lásson hozzá, ő jogvégzett, ennek így nála nincs akadálya.
hegyivadász
2023. december 07. 00:33
Érdekes, hogy épp Magyarországot és Lengyelországot pereli a Pfizer. A többi ország átvette és kifizette a felesleges vakcinákat is? Ha így van, akkor akár ez még egy nagyobb játszma része is lehet magyar-lengyel oldalról. Ezzel akarják kiugrasztani a EU Bizottság által korrupciógyanús körülmények között kötött szerződés nyulát a bokorból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!