Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

2022. január 17. 19:32

Az atya kifejtette, hogy nem tudja, hogy „valóban reális veszély-e”.

2022. január 17. 19:32
null

Videót készített Hodász András, avagy Hodász atya az LMBTQ-lobbi kapcsán. A videóban elmondta, hogy ő úgy látja, nem a meleglobbi a legnagyobb a fiatalságot fenyegető veszélyek között. „Ami még nagyobb baj, hogy vannak olyan veszélyek a fiatalokkal kapcsolatban, amik majd a jövőben begyűrűznek nyugatról és meg kell majd védeni őket, hanem már olyan dolgok, amik most itt vannak” – fejtette ki a „Van nagyobb baj, mint az LMBTQ-lobbi!” című videóban.

„Nézzék, nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi. Nem tudom, hogy valóban reális veszély-e.

Nem tudom, hogy szükség van-e erről népszavazást tartani. Egy dolgot tudok: hiába érjük el, hogy a gyerekek megmaradjanak a születési nemükben, ha felvágják az ereiket, vagy felakasztják magukat vagy egész egyszerűen csak boldogtalan felnőttek lesznek” – fejezte be gondolatmenetét a katolikus pap, akinek nem ez az első kitérő megnyilvánulása társadalmi kérdésekben: egy nyári Partizán-interjúban például bevallotta, hogy nem tudta, hogy mi az a progresszív adózás.

Nyitókép: YouTube

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. január 18. 11:11
András atya, te pontosan tudod, hogy van meleg lobbi. Pontosan tudod, hogy milyen károkat okoz ez a sokbetűs társaság. Jó lenne, ha a mandineren való megjelenésedkor leereszkednél pár comment erejéig hozzánk és megmagyaráznád a véleményeidben kétkedőknek, hogy mitől is vagy hiteles. Tudom, hogy nincs sok időd, de ezt ugyanolyan fontosnak tartom, mint a videóidat. A szavahihetőséged a tét. Tudod, aki át mondd mondjon bét is. Vágvölgyi Gergely mindig megtette, amikor még nem volt a mandiner újságírója, akkor is.
TMFERENC
2022. január 18. 09:46
Tisztelt főtisztelendő Hodász atya! Többször megnéztem és próbáltam magam részéről értelmezni a videóját, amiben aktuális és a jövő nemzedék sorsát meghatározó kérdéseket, gondolatokat oszt meg velünk. Nem értem az atya felvetését, mi lehet a probléma, hogy a kormányzat bizonyos preventív intézkedéseket hoz a társadalmunkat és evvel a nemzetünket veszélyeztető folyamatok visszaszorítására, és remélhetőleg minél hatékonyabb elhárítására, hiszen ez az alkotmányos kötelezettsége, és az intézkedéseket népszavazással akarja megerősíteni? A második gondolatához szeretném hozzáfűzni. A keresztény egyházak lelkészeinek és papjainak istentől kapott feladata, hogy az esküjük szerint közvetítsék a szentírás tanítását hatékonyabban, érthetően és hitelesen embertársaink részére. Önöknek gyakorló lelkészeknek rendkívül nagy felelőssége van, hogy a jövő nemzedékének irányt adjanak és utat mutassanak a média felületein keresztül, és személyesen is, ebben az egyre bonyolultabb világban, még a váltságosabb időszakokban, hiszen felfoghatatlan erőt tudnak sugározni a nevelésben, és segíteni a rászorultakon. Az nem átgondolt megnyilatkozásaikkal pedig bizonytalanságot, csalódottságot tudnak generálni pont a legsérülékenyebb emberek környezetében. Kérve munkájukhoz Mennyei Atyánk segítségét. egy volt ferences diák
j.lukacs
2022. január 18. 09:10
Hát igen, a meleg-lobbi mindig ezt mondja, hogy ők nincsenek (vagy nem tudják, hogy vannak-e)
buckafej
2022. január 18. 09:07
Hodász atya! Inkább a híveivel foglalkozzon, ne a népszerűséget hajhássza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!