Turizmus és vendéglátás témájában fog tanácsot adni Ujhelyi a SEG-nek

2021. november 02. 11:49

Ujhelyi István MSZP-s politikust kérte fel főtanácsadójának a Swiss Education Group (SEG), egy nemzetközileg ismert, turizmussal és gasztronómiával foglalkozó oktatási intézményhálózat – derül ki a képviselő MTI-hez eljuttatott sajtóközleményéből.

2021. november 02. 11:49
null

A Swiss Education Group négy önálló felsőfokú intézményt működtet hat különböző kampuszon; mind a négy iskola (Swiss Hotel Management School, César Ritz Colleges Switzerland, Hotel Institute Montreux, Culinary Arts Academy Switzerland) az első tízben szerepel a QS World Ranking egyetemi rangsorában. Az említett intézményekben több mint hatezer diák tanul több mint száz országból, köztük Magyarországról is – olvasható a sajtóközleményben.    

A képviselő a közlemény szerint elmondta, „örömmel vállaltam, hogy segítek az új programok kidolgozásában, a fenntartható és 'smart' turizmus jövőjét irányítani képes leendő szakértők oktatásában, tehetséggondozásában”. Hozzátette: „Összeférhető, sőt kifejezetten erősítő ez a jövőt építő háttér a politikai jellegű szerepvállalásomhoz”.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dicsértessék
2021. november 02. 20:53
Összeférhetetlen
Kristály
2021. november 02. 18:48
Mi van Ujhelyike már keresed az új munkahelyed ???Tudod hogy Porse marad belőletek.
nyugalom
2021. november 02. 17:52
Utana nezhettek volna ennek a zsirdisznonak! Kessel, villaval sem tud enni!
Kekec54
2021. november 02. 17:21
Jé, ma lemaradt a neve elől a dr. titulus! Ma van, vagy tegnap volt jobban bebaxva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!