Ábrahám Júlia is elhagyta az LMP-t

2018. július 03. 09:27

„Elképesztő és infantilis dolgokkal foglalkozik pillanatnyilag a párt, ami számomra már nem volt vállalható” – mondta az LMP-t elhagyó Ábrahám Júlia.

2018. július 03. 09:27

Újabb politikus lépett ki az LMP-ből. Ábrahám Júlia azért hagyta el a pártot, mert szerinte az LMP-ben nem értik a csalódott választók akaratát – derül ki a HírTv műsorából. 

A politikus Kálmán Olga műsorában elmondta: kilépésének számos oka van, köztük az ellenzék „brutális választási kudarca”, az LMP tisztújítása és a párt aktuálisan zajló ügyei is. „Elképesztő és infantilis dolgokkal foglalkozik pillanatnyilag a párt, ami számomra már nem volt vállalható” – fogalmazott a leköszönő LMP-s.

„Valami radikálisan mást kellett volna csinálnia az LMP-nek, mint eddig, ehhez képest minden folytatódik úgy, mintha mi sem történt volna” – tette hozzá a választások utáni állapotokról Ábrahám Júlia. A politikus szerint a Fidesz győzelme után ideje lett volna elgondolkodni, esetleg új arcokkal fellépni az ellenzék soraiban, de eddig nem ezt tapasztalta. Mint mondta, az „LMP sem kivétel, mint az összes többi párt, minden megy a maga útján”.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. július 03. 20:18
Hát benne vót?
annamanna
2018. július 03. 17:40
A tagja volt? És ő kicsoda? Bősz Anettről se hallottam egészen addig, amíg ki nem lépett a Liberális Pártból.
nyugalom
2018. július 03. 13:39
Miert is erdekes ez? Az mszp is, a jobbik is folytatja, a zsigerek vagy a tehetsegtelenseg ezt engedik. Raadasul ok nem kepzett, tanult politikusok, hanem egy kulfoldi bagazs fizetettjei vagy harsany, lozungok gyujtemenyet uvoltozo, feltunosegi viszketegsegben szenvedo - amolyan fleto-felek. Szerepelnek, tetszelegnek, a legtobbjuket fizetik valahonnan. Bernike hallgat, leszerepelt, nevetsegesek a tarselnoksegukkel, otletek nelkul vagdalkoznak, esz nelkul mindenre nemet mondanak, szerintuk is, mint az mszp szerint is, az az ellenzeki politizalas. Hat akkor lehet lassan pakolozni es haza menni!
Akitlosz
2018. július 03. 12:48
"Ábrahám Júlia is elhagyta az LMP-t" Jó tudni. Eddig azt sem tudtam, hogy ott van, vagy hogy egyáltalán létezik Ábrahám Júlia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!