Origo: Deutsch Tamás kerülhet az NMHH élére

2013. május 15. 16:56

Az Origo információi szerint egyre inkább Deutsch Tamás a favorit az NMHH elnöki székébe.

2013. május 15. 16:56

Az Origo arról ír: eddig a médiatanács egyik tagját, Koltay Andrást, illetve az MTVA vezetőjét, Böröcz Istvánt tartották esélyesnek a Fideszben arra, hogy az egy hónapja elhunyt Szalai Annamária utódja legyen a médiahatóság élén. Az Origo információja szerint újabban viszont már Deutsch Tamás jelenlegi EP-képviselő a favorit, akinek nemcsak a pártban, hanem szakmai berkekben is vannak támogatói. A portál szerint Deutsch el is vállalná a feladatot, bár a Fideszben is többen kockázatosnak, illetve pikánsnak tartanák a kinevezését.

A márciusban módosított médiatörvény szerint az NMHH elnökét a miniszterelnök jelöli, és a köztársasági elnök nevezheti ki. Az Origo felidézi: a Miniszterelnökséget vezető Lázár János a szakmai szervezetekkel folytatott múlt heti egyeztetés után azt mondta, hogy a miniszterelnök az után küldi el jelölését az államfőnek, hogy megismerte az Alkotmánybíróság elnökének jogértelmezését a médiahatóság elnökére vonatkozó feltételekkel kapcsolatban.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:42
Én pártolom dájcstompi kinevezését. Kimeríthetetlen humorforrás az ember. Újabb megdönthetetlen bizonyíték arra hogy a fidesz képviseli az ország színe-javát ;-)
VakzKommondor
2013. augusztus 17. 12:27
A konzervatív, eszes emberek mindig megtalálják a helyüket!!!! Így van!! Megint egy jó döntés!!! A Tamás, egy okos, kifinomult, művelt, konzervatív elme!! Saját elképzelésekkel, és értékrenddel. És twittleni is tud!!! (mondjuk, hogy még mit!4!???!! Na de mindegy!!!!! Ilyenekre van szükség!!! Éljen a párt! A filip (vagy ki a fasz) úgyis foglalt.
antioxi
2013. június 28. 23:08
Csak ezt a majmot ne!
kálmi
2013. május 27. 12:14
Már csak az hiányozna! Deutch minden szempontból gumicsont lenne a szoclib bagázsnak adott témát nekik eddig is, nem szólva a trágár stílusáról, ami nem éppen média elnökhöz való!!!! Remélhetőleg Orbán látja ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!