MSZP: Mengele-tervet hajt végre a kormány

2012. július 04. 11:02

A szocialista Korózs Lajos az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlította azt, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. A politikus szerint a kormány bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

2012. július 04. 11:02

Az MSZP szerint Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlít az, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. Az ellenzéki párt szerint a kabinet ezzel bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba.

Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a kormány „Mengele-tervet” hajt végre a Széll Kálmán Terv helyet. Úgy fogalmazott, „mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket”.    

Azt mondta: a kabinet a Széll Kálmán Tervvel kétszázezer embert akar visszavezetni a munkaerőpiacra és így 217 milliárd forintot remél megtakarítani. Korózs szerint ez azt jelenti, hogy idén és jövőre is száz-százezer egészségkárosodott, vagy megváltozott munkaképességű embert kívánnak bizottság elé rendelni, amivel szerintük már most bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolták öngyilkosságba.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. július 04. 17:48
Korózs, az előd pártotok MSZMP keritette körbe az országot szögesdrottal aknazárral. Akkor te egy Mengele utód vagy?
Krupp Skya
2012. július 04. 16:42
Korozs elvtárs már túlkorozs
drieno
2012. július 04. 16:07
na, megjött a bögrekommandó floodolni
Julismama2
2012. július 04. 15:43
Úgy is fogalmazhattam volna, hogy mutatod a kisujjadat, másnap kérik mind a két karod. Ez is magas?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!