Játékfüggő a kulcsi gyilkos

2012. április 08. 17:18

A vasárnap előzetes letartóztatásba került H. Csanád nagymamájának állapota a körülményekhez képest valamelyest javult – tudta meg a Bors. A lapnak a gyilkos nővére elmondta: a férfi nem drogok vagy családi üzlet miatt esett neki családjának.

2012. április 08. 17:18

A kulcsi támadó Nővére a Borsnak elmondta: „Volt, hogy 24 órán keresztül ült a gép előtt, és játszott. Most pedig egyik pillanatról a másikra bekattant”. Réka, a kulcsi tragédia egyik túlélője a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban fekszik. Jobb karja vállig be van kötve, a hasát is megvágta az ámokfutó: elmondása szerint soha nem fog megbocsájtani öccsének. Kulcs alpolgármestere, Posch János azt közölte: Rékát az önkormányzat támogatni fogja, a temetést közpénzből intézik, házát pedig polgárőrök őrzik.  H. Csanád nagymamájának állapota a körülményekhez képest valamelyest javult.

 
A 24 éves H. Csanád hónapokig tervezte a gyilkosságokat, a helyszínre kiérkező orvostól a Bors úgy értesült, hogy családtagjait lefejezte. A négy családtagját meggyilkoló férfi letartóztatását vasárnap rendelte el a bíróság, mert fennáll a bűnismétlés és a szökés veszélye. A férfit több emberen különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják, amelyért 10-től 20 évig terjedő, illetve életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat. A jelentés szerint pszichiátriai kezelésre jelenleg nem szorul.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2012. április 09. 12:51
Szinte biztos vagyok benne, hogy a játékfüggőség itt nem igazán az oka az ámokfutásnak, inkább egy szimptómája az amúgy meglévő pszichológiai zavarnak. Többet kellene beszélni erről, demisztifikálni az analízist/terápiát, a ma még érezhető stigmát eltüntetni. Akkor nagyobb eséllyel lehetne időben felismerni és kezelni a zavarokat. Ebben szerintem az államnak lenne teendője.
oxycoccus
2012. április 09. 08:36
10-től 20 évig terjedő....???? Ez most vicc?? Nem 110-től 120 évig...??
tóth mária
2012. április 08. 17:58
... nem az édesanyja /netán a nővére/ állapota javult? a hírek szerint a nagymamát is meggyilkota.
egysegelem
2012. április 08. 17:21
Na, el fogja valaki vonni azt a kovetkeztetest, hogy a szamitogepes jatekokat be kell tiltani? Kerem tegyek meg tetjeiket. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!