Lánczi Tamás: Fájni fog az ukránoknak, ha az izraeli háború eszkalálódik (Videó)

2023. október 10. 17:07

A globalisták és a szuverenisták összecsapása zajlott Szlovákiában, most pedig Lengyelország következik. Mandiner Stratéga Lánczi Tamással.

2023. október 10. 17:07
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A beszélgetés legfontosabb megállapításai:

A szlovák és a lengyel választásokról:

Szlovákia elmúlt egy évben gyakorlatilag fölmorzsolódott, lassan széttördelték a nemzeti akaratképzését. 

Mind a szlovák, mind a lengyel választásokon a globalisták és szuverenisták harca zajlik, s ugyanazok az mozognak az erők mozognak, mint tavaly a magyar választások során. 

A jelenlegi lengyel vezetés fő ellenfele Donald Tusk, aki a brüsszeli intézményrendszer része volt, azt testesíti meg. 

A háborúról és Európa jövőjéről:

A bizonytalan amerikai katonai támogatások, miatt talán Európa is kihátrál Ukrajna mögül, hiszen Európa önmagában Ukrajnát és az ukrán hadjáratot nem tudja finanszírozni. Ennek a konfliktusnak nem lesz katonai megoldása. 

Gyakorlatilag három évenként kitör egy krízis, amellyel Európa veszít vitalitásából.

Az izraeli háborúról: 

Amennyiben az izraeli helyzet eszkalálódik, az ukránoknak az egyik legrosszabb. Egy-két elmebetegen kívül most mindenki beállt az izraeliek mögé. 

A műsor podcast formában is meghallgatható: 

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ópamacska
2023. október 11. 21:57
Kiváló összefoglaló beszélgetés/elemzés volt! Köszönet!
simonpali
2023. október 10. 18:17
Nos, inkább azt mondanám, a nyugati típusú, open society hívei csapnak össze a keleti típusú, zártabb társadalom híveivel. Globalista : olyan ember, aki leginkább angolszász érdekek mentén kormanyozná az egész világot, miközben ez a szándéka bele van rejtve egyfajta "Fogjunk össze gyerekek,,csak együtt, globálisan tudjuk megoldani a problémákat! " -típusú hagymázas, képmutató, hazug mondatfuzérbe. Globalizálni valójában szerintük annyit tesz: a világ összes erőforrását az ő uralmuk fenntartására, adosságaik finanszírozására, őrült eszméik terjesztésére forditani.
Akitlosz
2023. október 10. 17:29
"Európa önmagában Ukrajnát és az ukrán hadjáratot nem tudja finanszírozni. Ennek a konfliktusnak nem lesz katonai megoldása. " Mert miért em? Ha sem Amerika, sem az EU nem fogja pénzelni Ukrajnát, akkor ugyan mi fogja megakadályozni Oroszország győzelmét? Oroszország el tudja látni magát a háborúzáshoz.
Akitlosz
2023. október 10. 17:27
Annyira akarja a Fidesz Magyarország szuverenitását, mint kedvenc - szerinte - királynője Mária Terézia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!