Bizalmat szavaztam Meloninak, amikor olasz miniszterelnök lett – kiderült, hogy ez hiba volt

2023. július 17. 11:28

Szégyen, hogy mennyire gerinctelen: Üres retorika, nulla eredmény.

2023. július 17. 11:28
 Eva Vlaardingerbroek
Eva Vlaardingerbroek
Twitter

„Nagyot csalódtam Giorgia Meloniban. Annak ellenére, hogy a Világgazdasági Fórum tagja,megszavaztam neki a bizalmat, amikor olasz miniszterelnök lett – kiderült, hogy ez hiba volt.

Mielőtt hatalomra került, szenvedélyesen beszélt arról, hogy büszke keresztény, anya és olasz, aki szembeszáll a globalistákkal. Tüzes volt, és nagy ígéreteket tett a tömeges migráció megállítására. Úgy tűnt, komolyan gondolja, és be is fogja tartani.

De eddig egyáltalán nem tartotta be. Az első naptól kezdve, hogy hatalmon van, nem csinált mást, csak nyalizott Zelenszkijnek és az uniós bürokratáknak. Egyetlen olyan »tengeri blokádot« sem telepített, amelyet a kampánya során ígért. Ehelyett inkább Tunéziába utazott, hogy Mark Ruttéval és Ursula von der Leyennel hamis alkut kössön a migrációról. Az egész csak kirakatmunka.

Szégyen, hogy mennyire gerinctelen: Üres retorika, nulla eredmény.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2023. július 23. 18:20
már BRÜSSELI PORÁZON WAN...
korona.2.0
2023. július 18. 09:02
Na, ennyire INGATAG egy NŐ. Ezért nem szabad nőt vezető pozícióba rakni. Ugyanis, előbb-utóbb szétveri azt a szervezetet, amelynek élére tették. Ez garantált !
Kanmacska
2023. július 18. 06:02
Az a baj, hogy Meloni csalódást okoz az egész jobboldali politikában az olasz választóknak.
sober
2023. július 18. 05:43
Hát igen! Ilyen a kampány és ilyen a kormányzás! csalódott vagyok nameg szomorú is mert hogy ecce homo. csak bach piano partita no.2 ad némi vigaszt. :):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!