Majka kistérségi Clint Eastwoodként gumilövedékkel kinyírja a fél magyar politikai elitet

2022. november 25. 12:05

Rettenetes cicaharc zajlik Euró-Dagesztánban.

2022. november 25. 12:05
null
drMáriás
Facebook

„Rettenetes cicaharc zajlik Euró-Dagesztánban: az új idők Ady Endréje olyan töményen karatézott szavaival legújabb madrigáljában, hogy attól úgy felszisszent a fél magyar politikai elit, mintha észak-koreai bakanccsal léptek volna a cuki tyúkszemére, majd látván, hogy ettől sem változik semmi, gyorsan visszaaludt mély téli álmába.

Pedig igen erősek a szavak, akár a kép is, hogy a keselyűk már elvittek mindenkit, még az utolsó vacsoráról is, jóval melegebb tájakra, örök vadászmezőkre, de mivel a vacsora párizsi volt, ezt a vendégek se bánták.

Majka pedig csak énekelt, és énekelt tovább a sok borzalomról és szörnyűségről, majd a jó sok befolyt pénzen elment Las Vegasba, s ott addig játszott a kaszinóban, amíg a gép minden pénzét el nem nyelte.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. november 27. 20:18
Elolvastam néhányszor, de nem álltak össze a mondatok értelmes egésszé. Rögvest rájöttem, ez bizony egy művészeti alkotás lesz. Nagyon jó művészeti alkotás leht, merthogy a mondanivalója nagyon érthetetlen.
Péterpéter
2022. november 26. 12:31
"Mit akart a költő mondani?" Egy nagy semmit. De azt képzeli magáról, hogy ő egy művész. De még az se...
letsgobrandon
2022. november 25. 20:46
Majka egy opportunista újgazdag köcsög annyi lázadás van benne mint eszkimó konyhában a víziló kolbász
villogókékfog
2022. november 25. 20:08
Hogy lehet az, hogy minden moslékost 4-5 szó után be lehet azonosítani? Tényleg nem maradt ott egy normális sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!