A magyarok NEM rasszisták

2022. június 07. 20:35

De büszke magyarok. A gyerekeink is azok. Nem tűrjük, hogy a szátokra vegyétek őket.

2022. június 07. 20:35
null
Szebeni István
Facebook

„A magyarok NEM rasszisták. Még egyszer, a magyarok NEM rasszisták.

De büszke magyarok. A gyerekeink is azok. Nem tűrjük, hogy a szátokra vegyétek őket. Ezek a gyerekek teli torokból szurkoltak tegnap, és életük legnagyobb élménye volt a tegnapi, angolok elleni győzelem. Kifütyülték jópáran a térdeplő angolokat? Miért? Mert álszent az egész. Az okait hosszasan lehetne írni. És továbbmegyek: már ott tartunk, hogy Angliában felteszik a kérdést, miért fehérek a magyar gyerekek, ebből is látszik, hogy rasszisták a magyarok...tessék?

El a kezekkel a gyerekeinktől. Elég!”

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. június 08. 08:53
A ballib világmédia napi politikai cirkuszához jól jön nyersanyagként azon szörnyülködni, hogy egyesek "nem akarnak letérdelni, mert rasszisták", vagy hogy "kifütyölik a letérdelőket, mert rasszisták". Azt hiszem, nem egy embernek dereng valami, hogy ez az egész teátrális politikai cirkusz ezzel a térdelgetéssel valahol nem stimmel. Valami bűzlik vele kapcsolatban - még ha nem is tudják pontosan megfogalmazni, de érzik. Csak itt, minálunk kicsit szókimondóbbak az emberek, és pláne a gyerekek. "A király meztelen!" Ugyanis... Az USA-ban a megindult a feketék integrálódása, középosztályosodása az utóbbi évtizedekben. De a szegények aránya azért még mindig jóval az átlag fölött van közöttük. Így fontos lenne számukra a jövedelmük közeledése az országos átlaghoz - a nyomor ugyanis tipikusan bűnözéssel jár együtt, akármilyen bőrszínű emberek esetében. Obama alatt éppúgy nem nőtt a minimálbér, mint Reagan alatt. Obamára pedig azért szavazott sok ottani fekete, mert azt hitték, hogy majd képviseli az érdekeiket. De nem. Így a feketék jó része beleragadt a szegénységbe. A nyomor bűnözést szül, a bűnözés a rendőrség keményebb fellépését (egyre gyakoribb túlkapásokkal), az meg vihart kavar. Álmegoldást kínál a "rasszizmus" problémájának a középpontba helyezése - még akkor is, ha lehet benne némi részigazság. Igazából az a baj, hogy "a Szent Profit miatt a csórók maradjanak csak csórók" elve érvényesül az USA-ban - nagyjából még a Demokrata Párt részéről is. Viszont ezt sikeresen igyekeznek eltakarni azzal a képmutatással, ami csakis a "rasszizmusról" akar tudni a kapzsiságból, fukarságból adódó bajok kapcsán. És EHHEZ kell segédeszközként, díszletként, lepelként a BLM, meg a "térdeplés", világszerte...
Bömbi
2022. június 08. 08:37
Ez az Pisti! Osszad még!
Alcofrybas
2022. június 08. 07:10
„már ott tartunk, hogy Angliában felteszik a kérdést, miért fehérek a magyar gyerekek” Mert az ember színe fehér. Ez azért elég érdekes jelenség. Valóban. Mármint nem azért, mert az ember színe fehér, hanem mert rohadt sok cigány gyerek van Magyarországon, már több a cigány az iskolákban, mint az ember. A sárgákról már nem is beszélve. Nézem a műsofüzetet, hogy kik zenélnek együtt a gyerekemmel, kikkel ad elő egy jó vonósnégyest, ki ül a zongorához, ilyesmi... Tong-Wang-Yung Karolina, Donzsgun-Csong Lacika, Kang-Lang Őszike, meg ilyenek...
AROON
2022. június 08. 06:25
10/10!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!