Molnár Áron noÁr: A pénznél mindig előrébb való volt számomra a gerinc! (VIDEÓ)

2024. május 20. 09:14

Az ismert színész-aktivista Geszti Péternek mesélt arról, miért rúgta össze a port A mi kis falunk című RTL-sorozat alkotójával.

2024. május 20. 09:14
MOLNÁR Áron

Meg lehet-e élni ma független színészként? – tette fel a kérdést Geszti Péter a Viasat beszélgetős műsorában Molnár Áron színésznek, aki évek óta a noÁr mozgalmi nevet használva aktivistáskodik különböző haladó ügyek érdekében (Molnár nemrég bejelentette, felfüggeszti a noÁr-mozgalom működését).

Ezt is ajánljuk a témában

„A pénznél mindig előrébb való volt számomra a gerinc” – válaszolta Molnár.

A színész példaként azt hozta fel, amikor Kapitány Ivánnal, a Mi kis falunk című, RTL-en futó sorozat alkotójával  „rúgták össze a port”. A kereskedelmi csatorna produkciójában szereplő színészek jobb munkakörülményeket, kiszámíthatóbb gyártási tervet, valamint szeparált mosdókat és öltözőket kértek.

„Tíz ember állt ki ezért a történetért eleinte, három hónapon keresztül ültem le ezekkel az emberekkel és ügyvédekkel mutattam a szerződést, hogy hol és miképpen akarnak minket átverni, és a végén én maradtam egyedül ebben a történetben és én úgy döntöttem, hogy innen dobbantok” – mesélte Molnár Áron.

A Mi kis falunk című sorozattal kapcsolatos negatív kritikákról egyébként mi is több ízben írtunk. Elsősorban nem azt szokás emlegetni a sorozattal kapcsolatban, hogy a színészeknek milyen körülmények között kell dolgozniuk, 

hanem leginkább a helyiek életét megkeserítő forgatásokat, amelyek felborították a település megszokott rendjét, a stáb ugyanis semmilyen tekintettel nincs az ott lakókra. De a kínos vidékizés és a keresztények provokálását is volt, hogy többen kikérték már maguknak.
 

Ezt is ajánljuk a témában

Molnár Áron azért azt a történetet is hozzátette: amikor felemelte a szavát nyilvánosan a szintén az RTL-en futó Sztárbox műsorvezetőinek szexista megjegyzései ellen, a műsor producere ezek után „a legnagyobb barátsággal” megkérdezte tőle, miért nem hívta fel és mondta el, mi a baja. Molnár elmondása szerint a producer azt mondta neki, akkor az ő kedvéért változtattak volna a műsor „tematikáján”.

A Viasaton futó beszélgető műsor idézett része alább tekinthető meg:

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­­n­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
catalina11
2024. május 21. 15:49
Molnár Áron noÁr: A pénznél mindig előrébb való volt számomra a gerinc! " minden csúszómászó ezt mondja...
rocktoberi-2
2024. május 21. 07:27
A pénznél mindig előrébb való volt számomra a gerinc! Ugyanitt orbánfóbiás póló 10.000-ért megrendelhető. A hülyének is megéri jeligére.
catalina11
2024. május 20. 17:40
Perczel Éva 2024. május 20. 09:24 "független színész"? Geszti persze nem ilyen tájékozatlan, csak szeret alákérdezni a baloldali dolláresőben dagonyázó pólóárusnak, aki annyira gerinces, hogy nemcsak pólót, szatyrot árul, hanem alapítványt is, ha éppen az hoz a konyhára." Geszti nem csak napot ad, hanem gerincet is ad vesz, cserél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!