A Soros-hálózat irányítja az uniót

2022. május 29. 15:48

Soros György ezer szálon kötődik a globális pénzügyi elithez, annak szerves része, de korántsem meghatározó alakja.

2022. május 29. 15:48
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Ha eddig netán kételyeink voltak a tekintetben, hogy valójában kik irányítják az EU-t az orosz–ukrán háború kapcsán (is), néhány napja világos választ kaptunk. Ugyanis Soros György fia, Alexander Soros a közösségi oldalán határozott hangon megfogalmazta azt, hogy mit kell tennie az Európai Uniónak Oroszországgal szemben. Egyik bejegyzésében hivatkozik arra, hogy a Shell szigorítja az orosz olajvásárlásra vonatkozó korlátozásokat, majd ezek után így fogalmaz: »nem hagyatkozhatunk a fosszilis tüzelőanyagokkal foglalkozó cégekre, hogy helyesen cselekedjenek. Ukrajna érdekében az EU-nak olaj- és gázembargót kell bevezetnie.«

Kell bevezetnie – meglehetősen határozott kifejezés. Mintha csak az apját hallanánk vagy olvasnánk, aki az utóbbi években hasonló vagy még határozottabb hangnemben utasította az Európai Bizottságot több alkalommal is, többek között saját portálja, a Project Syndicate hasábjain.

Leggyakrabban arra szólította fel a brüsszeli bürokratákat, hogy a Magyarországgal szembeni jogi vagy pénzügyi eljárásokat kezdjék el vagy gyorsítsák fel… És most íme itt van »Sándor«, aki egyre bátrabban igyekszik apja nyomdokaiba lépni. Mindenesetre a hangvétel már kísértetie­sen emlékeztet Gyuri bácsiéra.

De ez a nyilatkozat nem más, mint a jéghegy csúcsa. A Soros-klán, illetve apa és fia hosszú évek »szorgalmas« és szívós munkájának következtében jutott el odáig, hogy úgy beszéljenek az unióval és az unióhoz, mintha annak vezetői lennének. Erre persze megkérdezhetné valaki, méghozzá joggal: miért, nem azok? Vegyük a tényeket, amelyek jól leírnak egy összeesküvés-gyakorlatot. (Liberálisok, szörnyülködjetek!) De előtte tisztázzuk: Soros György ezer szálon kötődik a globális pénzügyi elithez, annak szerves része, de korántsem meghatározó alakja. Tehát amikor a Soros-hálózat európai unióbeli szerepéről beszélünk, akkor valójában a globális pénzügyi elit unió feletti uralmát írjuk le. ”

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. május 30. 12:22
Sorosss a deep state zsidók (egyik) "altisztje"-aki a tözsdés nyereségnek álcázva-valójában a CIA "feketekasszáját" költi-a mindenkori zsidóérdek(!) megszilárditására.. Ezt csak a nagyonnaivak nem látják.
Draco Paladin
2022. május 30. 11:21
Tomi, tévedsz. Valójában a gyíkemberek azok, a hold az ő űrhajójuk, annak a belsejéből agypuszító sugarakkal kézivezérlik Sorost, Bident és mindenki mást is.
Esvány
2022. május 30. 09:15
Ha Soros meg akarja segíteni az ukránokat, vigye el innen a CEU-t, meg az ügynökszervezeteit Kijevbe!
fado
2022. május 30. 05:11
Soros gonosz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!