Márki-Zay próbál partiban maradni

2022. április 08. 12:26

Leírsz mindent és annak az ellenkezőjét is egy cseppnyi figyelemért. Péter, ez így nem fog menni...

2022. április 08. 12:26
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Márki-Zay próbál partiban maradni. Bármit képes leírni és annak az ellenkezőjét is, hogy egy cseppnyi figyelem is irányuljon rá- ez már a választások előtt sem jött be.”

Kapcsolódó

Márki-Zay nem ül be a Parlamentbe, inkább Hódmezővásárhely polgármestere marad
Mintegy 24 óra után törte meg a csendet Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje. Bővebben is érdekel...

Mintegy 24 óra után törte meg a csendet Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. április 08. 18:30
Márki-Zay tényleg megzakkant! Csak megy a saját feje után! De hova? Pedig, ha meghallgatta volna azt, amit Orbán Viktor miniszterelnök úr a héten tartott nemzetközi sajtótájékoztatón elmondott, hogy milyen bölcsességet tanult Hidegkúti Nándor edzőtől, akkor mint vesztes fél bölcsebb lenne, ha némán hallgatna! " a győztes a meccs végén bármit mondhat, a vesztes meg akármit mondhat"
masikhozzaszolo
2022. április 08. 15:57
Nem értek a lovakhoz. De tudtommal a tenyésztésnél többféle opció létezik. Van amelyik jó a szekér elé, igavonónak. De nem lehet a hátára ülni, mert mindig ledob. Van olyan, amelyik jó hátaslónak, de szétrúgja a szekeret, ha be van kötve. És van amelyik jó ügetőnek. És hát van olyan is, amelyik jó kolbásznak, virslinek. Én egy lovardának látom az ellenzéket, de egyik sincs a helyén.
RasPutin
2022. április 08. 13:14
Halihó mandiner! Miért nem a dobtáras képét tettétek ide?
egripeti77
2022. április 08. 13:04
"A szankciós csomag behozatali tilalmat rendel el az Oroszországból származó szénre. Teljes pénzügyi tranzakciós tilalmat rendel el négy kulcsfontosságú orosz bank esetében. Kikötési tilalmat vezet be az orosz – vagy orosz üzemeltetésű – hajókra az uniós kikötőkben. Célzott exporttilalmat ír elő a kulcsfontosságú technológiák esetében. Tiltja az orosz vállalatok részvételét az uniós közbeszerzésekben, valamint importtilalmat rendel el luxustermékekre." Gáz és kőolaj nem szerepel benne. Ha szerepelne, tökön szúrnánk magunkat, mehetne a 800 Ft-os benzin meg a 3x gázár. Nem véletlenül nem szerepel benne a 2 legfontosabb energiahordozó. A németek és az olaszok is azonnal letérdelnének a tilalom hatására....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!