Szégyen és gyalázat

2024. május 02. 21:32

A szélsőjobboldali Mi Hazánk „családi” majálisán a résztvevők egy csoportja náci karlendítéssel pózolt.

2024. május 02. 21:32
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Fotó: Isza Ferenc/AFP

„Szégyen és gyalázat, hogy a szélsőjobboldali Mi Hazánk »családi”« majálisán  a résztvevők egy csoportja náci karlendítéssel pózolt. Ez nem pusztán a szokásos, sunyi antiszemitizmus, amit megszoktunk Bayer Zsolttól vagy éppen Novák Elődtől, hanem nyílt megvallása a tömeggyilkos náci ideológiának.

Ezt is ajánljuk a témában

A párt vezetői egymást túllicitálva bagatellizálják el a történteket. »Butaság«, »nem is látták«, »a sajtó nagyítja fel«, »igazából jogszerű«, »talán csak integettek«...

Cinkosan kacsintanak össze azokkal, akik gyűlöletet és félelmet provokálnak, akik honfitársaink kiirtásával fenyegetnek, viccelődnek, nosztalgiáznak.

Épp azzal a cinizmussal kacsintanak össze velük, ahogy az állampárt kacsint össze a Mi Hazánkkal. Hiába látja és tudja mindenki, hogy ennek a fasisztoid pártnak milyen »sajtótermékei«, paramilitáris szervezetei vannak, a kormányzat nemhogy nem lép fel velük szemben, hanem számos esetben együttműködik velük, vagy éppen kísérleti terepként, egyfajta keltetőként használja a radikálisokat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2024. május 06. 20:12
Annácska, ti ezeket támogatjátok és pénzelitek. Hoholisztánban.
krupps
2024. május 06. 10:20
Büdös zsidó kurva. Otthon hepciázz... Hol is van az a korcs sivatagi rabló fajtádnak, akiket mindenhonnan kiűztek...?
DINO54
2024. május 05. 08:39
Nusika! Ha ott lettél volna, még horikerit is tetováltak volna a seggedre. Jó nagyot. :-)
2024. május 04. 19:56 Szerkesztve
Szégyen és gyalázat a ti jól fizető uniós tevékenységetek a magyarság és Magyarország ellen! (A felvétel nem elég éles, de mintha a "szabadság elvtársak" köszöntés lenne.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!