Ha ezek bűnök, akkor bűnösök vagyunk

2024. május 13. 12:51

Nem ijedünk meg tőlük.

2024. május 13. 12:51
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

A mai parlamenti ülésen a fideszes többség koncepciós eljárást készül lefolytatni Cseh Katalinnal és velem szemben. A »bűnünk«, hogy a munkánknak köszönhetően a NER-oligarchák már nem tudnak olyan könnyen uniós forrásokat ellopni, mint az elmúlt több, mint egy évtizedben. Az Európai Unió intézményei pedig elvárják a magyar kormányzattól, hogy a magyar és az uniós jogszabályokat, amelyre esküt tett, tartsa be végre.

Ha ezek bűnök, akkor bűnösök vagyunk. Egy olyan világban, amelyben a hazugság és a lopás a norma, azok a bűnösök, akik ezzel szembemennek. Ismerjük már: ez Orbán Viktor világa.

Nem ijedünk meg tőlük. Cseh Katalin a mai parlamenti ülésen odaáll azok elé, akik ellopták a magyar emberek jövőjét, oktatását, egészségét. Odaáll azok elé, akik eltussolták a kegyelmi botrányt, és akik kiszolgáltatják Magyarországot Oroszországnak és Kínának. Büszkén és félelem nélkül leszünk ott. A lelkiismeretünk tiszta. Nem hagyjuk, hogy ellopják a magyaroknak szánt uniós pénzeket.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. május 14. 15:00
Rohadt hazaáruló hazug k.rva.
but-head
2024. május 14. 14:48
"Ha ezek bűnök, akkor bűnösök vagyunk" Látja, látja Annácska ! Tud magácska akár igazat is írni ...
Voloka
2024. május 14. 13:10
Ami azt illeti, iszonyúan buta ez a személy! Nem ért semmit a világból!
Krupp Skya
2024. május 14. 11:24
Apád is azért fojtogatta a takarítónőt hogy kevesebb takarító nő jussan az oligarháknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!