Mára hiszek a nagycsaládban

2022. január 23. 09:10

Persze tudom, van, akinek egy gyerek nevelése is hatalmas teher. Tudom. Becsület is tisztesség érte.

2022. január 23. 09:10
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem volt erős elhatározás bennem egykoron, h kisebb, vagy nagyobb családot szeretnék. Aztán úgy alakult, hogy lett öt saját gyerekünk, neveltünk még két unokahugot, rövidebb-hosszabb időre további két-három ismerőst. Most is velünk él egy vendég(kis-nagy)lány. Kitűnő teremtés. Vidéki lány, aki Pesten tanul. Így volt könnyebb.

Persze, sok a dolog velük. Valami gond mindig van. De annál sokkal több öröm. Valójában nem is egyesével, hanem ahogy együtt vannak. Ahogy egymásra találnak. Ahogy segítenek és vigyáznak egymásra. Hogy jönnek a közös barátok. Hogy összenőnek. Elkezdenek hasonlítani egymásra. Külön nyelvük, szokásaik lesznek. Közös titkaik a szülők mögött. Alkotnak egy csipetvilágot. Az övükét.

Mára hiszek a nagycsaládban. Persze tudom, van, akinek egy gyerek nevelése is hatalmas teher. Tudom. Becsület is tisztesség érte.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hatvanas
2022. január 24. 13:23
"Persze tudom, van, akinek egy gyerek nevelése is hatalmas teher. " Tudhatod is, mert te idézted elő! Ma már nem így van. Frissítsd az operációs (vagy operatív) rendszeredet!
NTLLK
2022. január 24. 13:10
Ki kell hogy ábrándítsam Ferit... Ez nem család. Ez a kommuna.
darling
2022. január 23. 22:40
El a kezekkel a jobboldal témáitól! Tessék újakat kitalálni!
darling
2022. január 23. 22:38
Ez a rossz stílusú pojáca a jobboldal minden témájába belekapaszkodik! Mindegyiket megszentségteleníti! Hozzájuk nyúl a piszkos, véres mancsával, a hazug szájával! Hetente bérmálkozik, majd a választások előtt a korábbi "kurva országból" (id. öszödi beszéd) hazát hazudik nekünk, és giccsesen értekezik a nagycsaládról! Hogy nem sül ki a szeme! Hogy van a pofáján bőr mindent összerondítani! Taktikusan le akar halászni minden jobboldali témát, de - hála Istennek - Gyurcsány szájából minden hamisan hangzik, lélektelenül! Vagy hamis pátosszal, giccsesen! Már csak a nyugdíjtéma maradt "feldolgozatlanul", várom, mikor adja elő, h szívét-lelkét kitette a nyugdíjasokért, s most is majd megszakad értük stb stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!