Németh Sándor nem ismerte fel a Perintfalvi Ritából jövő démonokat

2022. január 16. 11:23

Ráadásul gyanútlanul a démonok között vacsorázott. Ez azért okozhat riadalmat.

2022. január 16. 11:23
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Sajnálatos eseményről kell beszámolnunk, miszerint Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, akit mindenki csak úgy ismer, hogy az »Isten embere« (jobban informáltak szerint »Európa apostola«), egy nyilvános étteremben nem ismerte fel a mellette levő asztalnál vacsorázó Perintfalvi Rita »felszabadítás teológus« démonait, és gyanútlanul a démonok között vacsorázott. Ez azért okozhat riadalmat keresztény kisegyházi körökben, mert ezzel Németh Sándor könnyen démonizálódhatott, míg mások szerint ijesztő jel az, hogy nem ismerte fel és nem űzte ki a démonokat.

Az esetről maga Perintfalvi Rita számolt be a Facebook oldalán, ezzel a szöveggel: »Nem hiszem el! Németh Sándor hitgyüli vezér ugyanabban az étteremben vacsorázik, ahol én. Megköszönjem neki, hogy a hívei imádkoztak a halálomért?« Perintfalvi Rita szövege nem pontos, mert úgy kellett volna írnia, hogy »Megköszönjem neki, hogy a híveit imádkoztatta a halálomért?«, mert a hívek nem maguktól átkoznak meg az imakommandókban senkit, hogy meghaljon, hanem Németh Sándor utasítására. Nagyon rendes hívekről van szó, akik a pásztor hangját követik.

Kár lenne tagadni, ez éppen olyan, mintha Németh Sándor magával az ördöggel vacsorázott volna együtt a szomszéd asztalnál. Perintfalvi Rita ellen öt cikket írt néhány hónapos eltéréssel a Hetek, olyan címekkel, hogy »Bűn-e a homoszexualitás?«, »Duguláselhárítás«, »Gendercélok«, »Miről szavaztak valójában a Hit Gyülekezete ifjúsági táborában?«, »Így hódítaná meg a hazai egyházat a genderideológia«. A felsorolásból is látszik, hogy napjaink legfontosabb üdvtörténeti kérdéseiről van szó, amelyek már egy népszavazás formájában öltenek testet.”

Nyitókép: Amerikai Népszava

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. január 17. 07:46
Mi a különbség a dzsinn és a démon között ?
annamanna
2022. január 16. 22:22
Ez volt az eredeti szöveg, amúgy nagyon röhögök: "László Bartus Hogyan lehet, hogy "Isten embere", aki mindenhol démonokat lát, megmondja, hogy a "fejeden ül egy démon", éppen azt nem vette észre, hogy a szomszéd asztalnál maga az ördög vacsorázik vele együtt? Hol van a Szentléke, hogy kijelentse neki? Hol a karizma, a szellemek megítélésének ajándéka? Vagy az egész csak duma? Ha ezt nem veszi észre, akkor mit vesz észre? Azt megértem, hogy bennem nem vette észre az ügynök démont, mert én nagyon dörzsölt és kiképzett ügynök vagyok. De a hölgy csak egy gender teológus. Nem olyan rafinált, de a mögötte levő démonok most a legerősebb démonok, nem? Mi ez a szellemi vakság? Ha ez nem igaz, akkor mi igaz a hókuszpókuszból, amit ezt a képesítés nélkül állelkész tolvaj előad?"
hakos
2022. január 16. 18:22
Bizony, Perintfalvival való találkozást Homonnay sem sokkal élte túl ...
masikhozzaszolo
2022. január 16. 17:39
Én nem vagyok elég tájékozott? Nem ez a Németh Sándor az, akié az ATV? Hogy, ki, mit, kibe, miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!