Márki-Zay Péter a globalizmus teljesen üres embertípusát testesíti meg

2021. november 25. 08:04

Nincs olyan, hogy a lakásban, templomban még keresztény vagyok, azokon kívül meg neoliberális.

2021. november 25. 08:04
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Egy keresztény, ahogy például egy muszlim sem, soha nem »hagyja otthon« a hitét. Márki-Zay Péter elmondta, hogy mindenképpen támogatja az azonos neműek házasságát. Ez nincs ellentétben hitével, ugyanis »a polgári házasság egy polgári jogi aktus«.

Ez a félművelt kereszténynek álcázott baloldali jelölt legalább annyira tisztelhetné a megtévesztésül vallott hitét, hogy nem mond ilyen bődületes hülyeséget. Aki keresztényként politizálásra adja a fejét, annak kötelessége a hitbeli meggyőződése mellett politizálni; az üdvözülést minden eszközzel elősegíteni. 

Nincs olyan, hogy a lakásban, templomban még keresztény vagyok, azokon kívül meg valami baloldali neoliberális katyvasz szerint élem az életem. Ebből is jól látszik, hogy Márki-Zay nem jobboldali és főleg nem keresztény. 

Ő valójában a globalizmus teljesen üres embertípusát testesíti meg; a »ha innen nézzük, ha onnan nézzük« okossággal megáldott hit, ünnep és tartalom nélküli embert, aki mindig az aktuális trendeket szajkózza.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2021. november 26. 01:33
Ez nem igaz ! A leghülyébb emberek típusát testesíti meg !
szürkeSzarvas
2021. november 25. 18:37
A futóbolond jellemtelen. Azert ő az "arc".
luzitanxaver
2021. november 25. 09:38
Félművelt? Ez egy több, mint hízelgő jelző Marky Mark képességeinek láttán. Még félműveletlennek is kevés.
Sulammit
2021. november 25. 09:31
Ez pontosan így van. Esze ágában sincs a keresztény, azon belül a katolikus tanítást követni. Pont az ellenkezőjét teszi. Ezzel rombolja azt, amivel dicsekszik, hogy 7 gyerekes keresztény. Ebből a 7 gyerek igaz. Keresztény ellenest kellene mondania, hiszen minden szavával ellentmond magának. Szavazatokat akar szerezni a homoszexuálisoktól ez világos. Meg az is, hogy egy félművelt ember, rosszabb, mint egy műveletlen. Áprilisban nem lesz vele dolgunk, addigra egy lejárt recsegő, ropogó lemez lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!