A Fidesz felfalja saját gyermekeit

2020. december 07. 17:05

Fogalmam sincs, hogy hány homoszexuális van a Fideszben. Nem is érdekel, undorító dolog lenne számolgatni.

2020. december 07. 17:05
Balavány György
Balavány György
24.hu

„A Fidesz urai, köztük Szájer József, felépítettek egy világot, amiben ők maguk sem tudnak élni. Kialakítottak egy mérgező kultúrát, a szégyen kultúráját, amiben senki nem lehet önmaga.

Az övéiért küzdő apa, az otthon melegét biztosító édesanya, a szófogadó gyerek, a hazáját hősi alázattal szolgáló államférfi –  egy önmegsemmisítő ideológia toposzai. Rosszul megírt szerepek, elnagyolt karikatúrák, amiket a valóság a maga végtelen sok árnyalatával folyton felülír. Az ideológia világában – ahol Bayer Zsoltok tanítanak erkölcsre, családi hűségre és egyenes gerincre – a hazugság alapvető elvárás. Az életen át tartó, masszív hazugság, amit már majdnem elhiszel, csak néha ráébredsz, hogy úristen, az ott az emelvényen, az ott a tévéstúdióban nem én voltam, hanem egy szerep.

Félreértés ne essék, nem mentegetni akarom Szájer Józsefet. Bűne nagy. És nagy a büntetése is. Szájer a Fidesz aktív tagjaként hozzájárult Európa legerkölcstelenebb politikai rendszerének a kiépítéshez. Borzalmas belegondolni, hogy ő  maga is »vörösvonalazott«, követve a főnöke homofóbiáját. És most, tragikomikus módon, ennek a rendszernek lett az áldozata.

Igen, a Fidesz – a keresztény értékrend nevében – felfalja saját gyermekeit.

S miközben döcögve nevetgélünk a sztorin, azért azt is vegyük észbe, hogy ez nemcsak rólunk, Európáról és a Fideszről, hanem egy emberi élet összeomlásáról szól. A meghasonlásról, az igazodási kényszerből való önhazugságról, és az előbb-utóbb szükségszerűen bekövetkező bukásról. »Nincsen olyan rejtett dolog, ami ki ne tudódnék – mondta Jézus –, (…) és amit most egymás fülébe sugdostok, egyszer majd a háztetőkről fogják hirdetni.«

Fogalmam sincs, hogy hány homoszexuális van a Fideszben. Nem is érdekel, undorító dolog lenne számolgatni. Bizonyára annyian vannak, mint másutt, csak rejtőzködve, és a Szájer-ügy után még nagyobb szégyenben és félelemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2020. december 08. 11:10
Nagyon sok szó esik róla, hogy mit tett a Szájer,de egy másik aspektusból elég kevés szó esik róla, hogy mit tett Szájer József. Egyetlen egy embertől hallottam eddig ezt a gondolatot egy tv műsorban, pedig fontos. A lemondása, és a botrány kirobbanása között eltelt némi idő. Nem kipattant a botrány, aminek következtében ő lemondott mindenről, hanem lemondott, nem tudtuk miért, majd egy jó pár nap múlva jött ez a botrány. Ehhez vegyük hozzá, hogy minden körülmény azt támasztja alá, hogy ez egy titkosszolgálat által kitervelt és végrehajtott nagyon durva politikai támadás, ezt már sok oldalról megbeszéltük. (Ezek a fennkölt európai értékek, úgy mellesleg.) Mindebből következik az, hogy őt előbb megzsarolták, hogy működjön velük együtt a magyar kormány ellen, különben nyílvánosságra kerül az egész. És Szájer József nem a könnyebb utat választotta, hogy megpróbálja fenntartani a látszatot, és mentse a saját bőrét, hanem a lemondás mellett döntött, vállalva a bukást minden értelemben, és ezt a szörnyű nagy szégyent, meg minden egyéb következményt a csőcselék részéről is, ami ellenzéknek képzeli magát. Nem volt hajlandó a hazaárulásra,pedig pontosan tudta, hogy mi következik, hogy az életének vége.
EMM195
2020. december 08. 09:37
"Fogalmam sincs, hogy hány homoszexuális van a Fideszben." Nekem meg fogalmam sincs, hányan verik még ki a farkukat videóra véve és küldik el nőknek az ellenzéki összefosásban.... Csak egyről tudok. Pusztulj te hülye szerencsétlen.
annamanna
2020. december 08. 07:32
Már az 1970-es évek elején megjövendölte egy amerikai lelkész, sok más elfajzással együtt: "c./ Homoszexuális egyház. Homoszexuálisokat hívnak meg, hogy ennek a világegyháznak tagjaivá legyenek. És nemcsak hívják őket, hanem buzdítják is erre, hogy homo-fortélyaikat tovább gyakorolják, mint Istentől kapott cselekedetet. Prédikátorként avatják fel őket és ezek lesznek az újfajta keresztyénség úttörői, akik az evangéliumi munkának egy másik, új nézetrendszerét fogják képviselni. Az USA-ban és Európában minden egyházon belül ezek elterjednek, csak a saját dolgukkal törődnek és a Világegyház támogatását élvezik. A homoszexuálisokról könyvek jelennek meg és kezébe adják a fiataloknak és gyermekeknek. Azt mondják, hogy ebben normális, emberi dolgokról van szó. Majd mezítelen táncok érvényesülnek, mint az Istentisztelet jövendő formája. Isten válasza erre az elmebaj lesz, melynek nem lesz orvosi gyógymódja. Így fog Isten válaszolni, mert az ember a teremtményt nagyobb tiszteletben részesíti a Teremtőnél." http://davidwilkersonprfcia.blogspot.com/2008/01/david-wilkerson-prfcia.html
annamanna
2020. december 08. 05:00
Az ügyben nekem még az ERESZ marad rejtélyes. Jobban megnézve a ház fotóját: https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/qcJktkpTURBXy9mZjQwZDJjNDVmNWVmMDM1YTczNzQxMjVhNGI1MDI2Yy5qcGeRlQLNA6UAwsM - világosan látszik az ablak alatt egy kiálló lámpa, aminek a vasába simán bele lehet kapaszkodni, lelendülni, és onnan már csak egy kicsit kell leugrani a járdáig. Ez egy nagyon is valószerű és könnyen kivitelezhető menekülő útvonal, igazán egyáltalán nem értem, hogy lett ebből eresz, ami az ablakból nem elérhető, abba nem igazán lehet kapaszkodni, és azon lemászni. A lámpavas sokkal észszerűbb, és az is, hogy emiatt aztán ténylegesen leugrott a járdára, és már az épületen kívül fogták el. Talán nem akartak különösebb reklámot csinálni az efféle mutatványnak, azért írták helyette az egészen röhejes ereszen át való ereszkedést. Ha a lámpavasba nem kapaszkodott bele Szájer - mert esetleg félt, hogy nem bírja el a súlyát, leszakad és valahogy megrázza az áram - akkor semmilyen más reális menekülő útvonal nem maradt. Tehát szerintem vagy a lámpavasba kapaszkodva ugrott le az utcára, vagy sehogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!