Azt hiszem, jól elrontottuk ezt a Clooney dolgot

2020. november 24. 21:14

Legközelebb kéretik a sasnak nem kapdosni legyek után.

2020. november 24. 21:14
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Azt hiszem, jól elrontottuk ezt a Clooney dolgot azzal, hogy egyáltalán reagáltunk rá. Ugyanis semmi jelentősége nincs annak, hogy egy amerikai filmszínész mit mond a magyar kormányfőről. Semmi. Lehet, hogy meggyőződésből mondta, lehet, hogy az amerikai mainstream médiának akart vele megfelelni, ez mindegy, az egész teljesen érdektelen. Az eltúlzott reagálás viszont kínosan fölértékeli a jelentéktelen ügyet, és pont azt a benyomást erősíti, hogy Magyarországon nem tudják helyükön kezelni a dolgokat. Legközelebb kéretik a sasnak nem kapdosni legyek után.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. november 27. 11:49
Azt hiszem, jól elrontottuk ezt a Clooney dolgot" hát maga bizony elrontotta Bencsik elvtárs....ez a cikke kb olyan, mintha Navracsics írta volna...
Petersimor
2020. november 27. 09:58
Bencsik Gábor úrnak igaza van, hiszen valóban nem számít Mo-n hogy mit mond egy színész politikai kérdésekről, mivel az se számít, hogy mit mondanak elismert hazai és külföldi kutatók, egyetemi oktatók, nobel díjas tudósok például egy világszínvonalú egyetem elűzéséről, vagy szakemberek egy pszichológiai kérdésról, vagy művészek, orvosok, tanárok a saját szakmájukat érintő döntésekről. Hiszen itt csak egy ember véleménye számít. Tualjdonképpen Bencsik Gábornk sincsen véleménye, még ha nem is bizto, hogy ezzel tisztában van. Ha egyszer valamilyen csoda folytán lesz saját véleménye, akkor ő is megüti majd a bokáját.
I am being lied to
2020. november 26. 23:36
Volt egy jó francia színész: Alain Cluny. Ő volt az igazi, emez csak gyenge klónja.
gzotya
2020. november 26. 10:33
Én is ezt vallom. Semmi mást nem kellett volna, csak legyinteni rá: ugyan, ki az a cloony? Na, ez az ami igazán felizgatta volna őt is, a libernyák médiát meg pláne az egész világon. :) Mert ha leszarod, semmibe veszed az ilyen kis beszólókat, az jobban bosszantja őket. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!