Újpest és az új pesti szebb múlt

2020. szeptember 06. 20:28

A németek ellen kell a tehén, mit nem ért meg, Vlagyimir bácsi?!

2020. szeptember 06. 20:28
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„A baloldali ellenzék erkölcsös és morális, még akkor is, amikor nem. Ennek az az oka, hogy ők egy elnyomó diktatúra ellen küzdenek, tehát akkor is helyesen cselekednek, amikor nem cselekednek helyesen. Egyszerű partizánlogika ez, éppen olyan triviális, mint elvinni az orosz muzsik tehenét és lelőni a gazdát. Elvégre a németek ellen kell a tehén, mit nem ért meg, Vlagyimir bácsi?!

Hasonló logika szerint tengetheti napjait Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere is. Az amúgy olimpiaellenes Déri nemrég díszpolgárrá tette Keleti Ágnes olimpikont, ami szép dolog ugye, hiszen Déri egy jóember (Gutmensch). Keleti ráadásul holokauszt-túlélő is, Déri pedig rendes ellenzéki, sosem ad teret az antiszemitizmusnak. Valószínűleg apátiában volt ő is, mint Bíró László szerencsi jobbikos tetűcsúszda-szakértő, amikor Balogh Gábort, a Barikad.hu és az Alfahir.hu volt újságíróját, volt jobbikos önkormányzati képviselőjelöltet tette meg az újpesti önkormányzat kiadványának szerkesztőjévé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2020. szeptember 07. 11:45
nagy a pince
yanoo
2020. szeptember 07. 07:54
Végre Déri is meghallotta már a nép szavát és igaz, hogy kellett közel egy év, de elkezdték nyírni a gyepet a parkokban és most már kezd Újpest úgy kinézni, mint Wintermantell alatt minden hétköznap.
Mich
2020. szeptember 06. 22:19
Szebb múltat és szebb jövőt a libsi-bolsi-náci összefosásnak!
sozlib_abschaum
2020. szeptember 06. 21:33
tetűcsúszda-szakértő, judapestezö, eddig azt hittem a lyobbikban már csak buzik és zsidók maradtak de úgy látszik maradt még egy-két elmebeteg is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!