Köszönöm, Csaba testvér!

2017. szeptember 25. 11:15

Böjte Csaba a hitelesség példája.

2017. szeptember 25. 11:15
Vágvölgyi Gergely
777

„Böjte Csaba a hitelesség példája. A megélt szeretet és az abból fakadó öröm példaképe. Nem véletlenül szeretnénk vele olyan sokan találkozni. Szeretnénk hallani a bátorítását, az életigenlését, szeretnénk látni, hogy egy vagyontalan szerzetes hogyan válik igazi alkotóvá és építőmesterré – nem elsősorban fizikai, de lelki-szellemi értelemben. 

Mert mindannyian érezzük, hogy Csaba testvér olyat tud nyújtani, amit kevesen. Amit csak igazán hiteles emberek tudnak. Olyat, amire nagy szükségünk van a hétköznapok küzdelmeiben éppúgy, mint akkor, amikor előre tekintünk életünk nagy feladataira és céljaira. Szavai, amelyek őszinte hitből származnak, segítenek, hogy bátrabban fogjunk bele a problémák megoldásába, hogy rendezzük kapcsolatainkat, hogy végigfussuk a pályát és a jó harcot megharcoljuk. Hiányt pótolnak egy hedonista, egocentrikus, önelégült világban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. szeptember 25. 23:44
Böjte Csaba, korunk szentje.
makapaka2
2017. szeptember 25. 12:49
Ez így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!