Mitől „civilek”?

2017. március 26. 12:56

Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek. Kéretlen prókátor valamennyi. Csak jönnek, nyüzsögnek, háborognak.

2017. március 26. 12:56
Pilhál György
Magyar Idők

„Hagyjuk már a ködösítést!

Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek. Kéretlen prókátor valamennyi. Csak jönnek, nyüzsögnek, háborognak, miközben alig leplezett ideológiákat terjesztenek. Idegen zsoldban állnak, de ragaszkodnak ahhoz, hogy a civil szervezetek szabályai vonatkozzanak rájuk is.

Mondja már meg valaki, mitől civil az Amnesty International, a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki Bizottság, a K-Monitor vagy az Eötvös Károly Intézet? Utána kellene nézni, honnan jönnek az őket működtető hatalmas pénzek, kik az »önzetlen« támoga­tóik… Éppen itt az ideje kirázni mindnyájukat az álságos »civil öltözékükből«. Nem is új az ötlet. Olyan demokráciák, mint Ausztria, Németország vagy az Egyesült Államok, már régóta lobbistaként kezelik a ködös hátterű »humanistákat«. Nem »orbáni képzelődésről«, van szó, ahogyan azt próbálják beállítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. március 27. 18:47
Talán nem kellene annyi szemétséget művelni,és akkor a civilek csak unatkoznának...
Gedeon
2017. március 27. 11:59
Minden tisztelet ezeknek a civileknek. Valamit nagyon jól csinálnak, ha a hatalom ennyire retteg tőlük...
dakotasámán
2017. március 27. 10:28
"Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek." a magyar tetűknek (magyar idők) aztán miféle legitimációja van gyurika ? a papagájként szajkózott kormánypropaganda meg mitől újságírás gyurika papagáj ? na de, ha már a bölcsek köve a zsebedben, áruld már el, - ne a hazát, mert azt már rég megtetted -, mitől civil szervezet a cöf ! az is érdekes, 10 évvel ezelőtt még a főgenya is az amnesty-hez fordult, akkor éppen nem volt ellenség. változnak az idők, és a nézőpontok, csak a papagájkommandó hülyesége változatlan.
noMores
2017. március 27. 09:45
Azt ugye tudjuk, hogy ezek a civil szervezetek hogy szolgalnak idegen erdekeket es hogy szolnak bele a mi szep demokratikus hazank kozeletebe? Hat ADATOGENYLESekkel, ti szerencsetlen segghulyek! Es kepzelhetek el, hogy az altalaban az allam ellenallasa miatt szinte minden esetben a Kuriaig vitt adatigenylesekbol az derul ki, hogy A FIDESZ LOP. Hazaarulas az, ha valaki kideriti, hogy a kormanypart zabralja a kozpenzt?? De szep vilag lenne, ha a fideszes hasznalna is az agyát.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!