Már a B-oldal szól

2016. október 14. 10:03

Közrettegésnek örvend az az elképzelés, hogy a Fidesz valamiféle ördögi mesterterv alapján lépeget előre a totális hatalom megszerzése felé, és hamarosan uralni fogja a bolygót, majd rövid időn belül az egész naprendszert is.

2016. október 14. 10:03
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
hvg.hu

„A valóság ezzel szemben az, hogy vannak ugyan tervek (a migránsok az ellenség, mindenki rettegjen), de az egyéni hiúság gyakran felülírja ezeket, jobb esetben ki is oltja. Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy Gyurcsány Ferenc démonizálása, jóval politikai szavatosságának lejárta után valami határozat formájában megjelent a párt ötéves tervében, hiszen Gyurcsány Ferenc volt az a politikus, akitől a fideszes szavazók szívesen féltek, és akit lelkesen gyűlöltek, ha időről időre eszükbe juttatták, azonban a mostani Juhász-ellenes kampány leginkább arra emlékeztet, amikor a sík hülye modell meg akarta zsarolni Jaromír Jagrt, a jégkorongozót azzal, hogy kiszivárogtatja a fotókat, amik bizonyítják, hogy lefeküdt vele, miközben neki volt pasija, Jagrnak viszont nem volt csaja.

Rövid idő alatt Juhász Péter lett a legismertebb ellenzéki politikus, csakhogy Gyurcsány Ferenccel ellentétben, vele kapcsolatban elég nehéz komcsizni, oligarcházni vagy szemkilövetőzni. Még az is lehet, hogy baromi rossz politikus, alkalmatlan miniszterelnöknek, idegesítő diktátor lesz belőle – tök mindegy, a Rogán-frakció már felfutatta, és semmi sem óv meg minket attól, hogy a következő évek meghatározó ellenzéki figurája legyen. Ez nem a Finkelstein-féle agytröszt műve, csak annyira berágtak rá, hogy ugratták Kunfalvi Nórát, aki ugyan elszánt, de intellektuálisan erős kihívásokkal küzd, így simán partiba vágták egy zsebkamerával.

A tervezett és Orbán Viktorhoz köthető leszámolásokat ugyanis az jellemzi, hogy átfutnak a teljes médiakeresztmetszeten, a köztévétől a közrádióig, majd a blogoktól a bulvárig. Itt tényleg észrevehető valami tervszerűség, azonban az egyéni indítványon alapuló karaktergyilkosságok csak a bulvárban pörögnek, a közmédia csak ímmel-ámmal veszi át a híreket, nincs benne semmi lelkesedés.

(...)

Az egyénieskedés azonban rombolja a néppártot: a letelepedési kötvényeket lassan az Afrikai Háborús Bűnösök hetilapjában reklámozzák, a Belvárost bontási anyagként passzolják el drogdílerek rokonainak, Orbán Ráhel Putyinnal tárgyal a cirill betűk hazai bevezetéséről, Szijjártó Péter pedig a Pokémon Go Zónákról tart előadást londoniaknak. Tényleg csak az hiányzik, hogy Lezsák Sándor megszólaljon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. október 15. 08:49
Ez nagyon átlátszó melléduma. Kiderült, hogy Ez a figura, aki politikusnak tényleg nagyon tehetségtelen, az mszp házimaffiavezérének készít a börtönbe sajtószemlét. Vagyis egy egyszerű kis csicska, egy Luca Brasi, semmi több. A Portiknak a pitbullja, akit a Rogánra ereget. Sajnálom a szerencsétlent, mert lehet, hogy ő tényleg ennyire buta, naív, és politikusnak totál tehetségtelen, hogy ilyen helyzetbe keveredett, de ez a Juhász Péter helyzete. Mert amúgy egy teljesen esélytelen és súlytalan, nulla társadalmi támogatottságú, külföldről finanszírozott, csak a média által a felszínen tartott pártocskának a politikusa. Ez az írás meg Bartus részéről egy nagyon gyengére sikerült melléduma.
puszika
2016. október 14. 19:23
Ahogy többször olvaslak Para,azt látom hogy parázol! Mi ez a betojás? Juhász? Az ingyenélő? Légből kapott ügyekkel? Ballibsi pénzekkel eltartott nímand? Ez nektek az etalon?? Amúgy meg kapkodsz Para,mint Bernát a ménkűhöz! Már nem csak téged a hvg-is röhögik, az akolbeliek is.
Szvidrigajlov
2016. október 14. 18:00
Para-Kovács egy seggfej. Pont.
kaltran
2016. október 14. 16:47
PKI-val nem lenne semmi baj, ha titkon nem ugyanaz az Orbán utálat mozgatná (nem tudni miért) mint manapság oly sokakat. Ott tartunk, hogy lassan már vérátömlesztést kell adni mindenkinek, ha naponta nem orbánozhat egy keveset. Diktatúrával riogatnak, holott csak egy erős állam erős embere ad fazont - helyesen - az életnek. Egy laza kis hatalmi ágakat úgymond szétválasztó ámde inkább hatalmi ágakat lenyúlva privatizáló (ez a helyes kifejezés)pöcs libertúra nem kell. Ha megjönne PKI esze, az jó lenne, mert ha eltekintünk ideológiai katyvaszától, rendkívül jól ír, kevés van jó íráskészségű közíróból manapság és sajna az is inkább a bal oldalnak csúfolt izé térfelén található. Akkor figyeltem fel rá, mikor még a Magyar Narancsban küldözgette alkoholizmusából, láttató, szenvedő és felépülését sejtető tudósításait, mint valami nagybeteg a halálos ágyán. Abban több realizmus miszticizmus és több élet volt. Akkor tehát jobb volt, az alkohol megvédte a hülye balos attitűdöktől. Ez van kérem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!