Most úgy érzem, hogy ez az a sör, amit eddig hiába kerestem

2015. június 16. 19:06

Oké, hogy ez sem láger, vagyis nem az a szimpla kétkezi világos, de ez végül is nem baj.

2015. június 16. 19:06
Gazda Albert
Cink

„Az a sör a Kecskeméti Sörmesterek Kolibri nevezetű APA-ja. Ez nem egy új dolog, mint utólag olvasom, a tavalyi nyárnak volt a sztárja, engem azonban elkerült eddig, hisz amatőr vagyok, nem figyelek a szubkultúra minden rezdülésére. A jövőben azonban, remélem, gyakrabban fogunk találkozni egymással. Itt írtam arról körülbelül, hogy jó ideje hiába vágyom nem túl bonyolult, nem túl alkoholos és nem is túl komlós, hanem csak jó ízű, krémesen kesernyés sörökre. Nos, a Kolibri pont ilyen. Oké, hogy ez sem láger, vagyis nem az a szimpla kétkezi világos, de ez végül is nem baj.

Ahogy most csapolták, úgy szűretlensége ellenére tiszta és alig mély színe volt neki, visszafogottan és frissen komlós-gyümölcsös illata, barátságosan vagány íze, decens szénsava, és mindezeknek köszönhetően csúszott, mint a veszedelem. Nem lehetett nem visszatérni hozzá, előbb egyszer, aztán még egyszer. Még többször már nem lett volna ildomos, ám legközelebb muszáj lesz. Palackos formában is, feltétlenül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 26. 10:15
Ezt hívják bújtatott, vagy illegális reklámnak?
atila68
2015. november 10. 21:41
Alaposan dokumentált alkoholizmus.
yanoo
2015. június 28. 00:59
Ha kocsmába visz az utam és nincs más, általában ezt kérem.
krotak
2015. június 22. 13:11
Az akasztás erős túlzás: viszont elgondolkodtam azon, hogy ki venné meg a krumpliból készült ír röviditalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!