Cugszfürer úr

2015. május 06. 08:59

És ez Nagy Lajos pontos beszámolóján kívül onnan tudható, hogy S. Lajos elkövető érdekeltségeiben, például a Heti Válaszban, továbbá azon érdekeltségeiben, amelyekről nem szabad tudni, hogy az ő érdekeltségei, például a Népszavában, ugyanazok a gondolatmenetek látnak napvilágot.

2015. május 06. 08:59
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Nagy Lajos óta tudjuk, hogy »a víziló igen szép állat. Sudár termete, őzlába, karcsú dereka, remek barna színe és sikkes járása egyaránt elbájolók; az ajkai csókra termettek, karószerű fogai miatt a fogorvosok kedvence, apró kidülledő szemei igazi tükrei a víziló szelíd és tiszta lelkének«.

Ha S. Lajos elkövető járt a fejemben, hát ez járt a fejemben, s ebből a megszokásból zökkentett ki a Heti Válasz Csintalan Sándor-interjúja, mert ahogy elolvastam, megint ez jutott eszembe, de most Csintalan kapcsán.

Persze az is lehet, hogy ennek az imprinting az oka. Vagyis a bevésődés jelensége, amikor például a tojásból kikelő kiskacsa azonnal követni kezdi a hozzá legközelebb eső mozgó lényt, amely szerencsés esetben az anyja, kevésbé szerencsés esetben egy elefánt. Na mármost, az emberek között ismert a felnőttkori imprinting jelensége, amikor az egyed már kifejlett példánynak számít (Csintalan), de valamilyen ösztönző hatására (kukorica, zabkása, moslék, marinírozott halszeletek à la Turbigo, kétfelé vágott tojással, vagy csak egyszerűen zsé) követni kezd egy másik lényt (Simicska), és követés közben hasonul hozzá.

Ez történhetett mostan.

És ez Nagy Lajos pontos beszámolóján kívül onnan tudható, hogy S. Lajos elkövető érdekeltségeiben, például a Heti Válaszban, továbbá azon érdekeltségeiben, amelyekről nem szabad tudni, hogy az ő érdekeltségei, például a Népszavában, ugyanazok a gondolatmenetek látnak napvilágot. Fonálféregszerű gondolatok ezek, amelyek közös eredője S. Lajos elkövető szelíd és tiszta lelke, csak a tolmács más és más.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs
2015. május 09. 18:33
Zsolt, ez ismét zseniális volt, köszönjük!
m61-001
2015. május 06. 18:24
Ebből az irományból összesen annyit lehet tudni, amennyit egyébként is. A B Zsolt nevű elkövető utálja S Lajost és Cs Sándort. Na de kit érdekel ez? Tudjuk, hogy B Zsolt mostanában már nem remélhet vissza nem adandó kölcsönt (általa "zsé"-nek nevezett dologból) S Lajostól, inkább remélheti, hogy mint hű kutyának, majd egy két százmilliós eltapsolni valót ad a felcsúti gazdája. Na, de miért érdekeljen mindez bennünket? Ki az a szerencsétlen, aki még hisz B Zsoltnak? Húzzon a francba már...
kaffogó hebrencs
2015. május 06. 17:33
Azért azt ne felejstük, hogy B. Zsolt megélhetési újságíró sehol nem lenne, ha nem segítette volna Simicska anno - ahogy az egész fidesz is a süllyesztőben végezte volna 20 éve. De hát ez van -seregesen senkik jönnek, és az ilyen B. Zsoltok mondják most meg, mi a pálya.
békepap
2015. május 06. 17:12
a koleszos fiúk lassan elkövetővé érnek: v. attila, v. tamás, s. lajos... ez igazából reményt ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!