Amnesztiát a kaposvári dekoltázsbűnözőknek!

2013. október 03. 19:07

Közel 25 évvel a rendszerváltás után nincs szükség arra, hogy Gogolák elvtársnő idejére emlékeztető rendeletekkel korlátozzák a fiatalok öltözködését és szabadságát.

2013. október 03. 19:07
Fidelitas
Fidelitas.hu

A Fidelitas arra kéri Dr. Szávai Ferencet, a Kaposvári Egyetem fura urát, hogy haladéktalanul részesítse amnesztiában a sminkcsendőrök által megrótt dekoltázsbűnözőket és miniszoknyás erkölcsgyalázókat. Közel 25 évvel a rendszerváltás után nincs szükség arra, hogy Gogolák elvtársnő idejére emlékeztető rendeletekkel korlátozzák a fiatalok öltözködését és szabadságát.

Falusi Vajk Zsolt
Fidelitas
alelnök

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. október 04. 12:46
A kaposvári egyetemen talán nem is az alul-megjelenés, hanem az alul-nyelvtudás nagyobb probléma.
ördöngös pepecselés
2013. október 04. 08:16
Kik ezek az idióták a Fidelitasban? A politikának nem kellene beleszólni egy ilyen piti akcióba mert aki a csóréseggüek szincvonalára süllyed az annyit is ér. Van egy rendelet amit a normálisak betartanak a többiek meg nevetségessé teszik saját magukat. Ennyi. Az egyetemre meg nem kötelező járni. Ruhában sem, anélkül sem. A tanárnőt ki kell rúgni az elsvindlizett óra miatt a diáklányokat meg tág szemekkel bámulni hadd lássuk mekkora a kitartásuk.
Ultima Ratio
2013. október 04. 08:06
Az egész nettó hülyeség, mert 1. gumiparagrafusok mindenfelé ("túl sok", "túl rövid") 2. égbekiáltó ökörségek (galléros póló, sima póló tiltott... a farmert nem tiltják be?) 3. majd ha a Kaposvári Egyetem világszínvonalú lesz, akkor hozzanak ilyen döntéseket... én eddig az intézmény létezéséről sem tudtam, azt hiszem nem véletlenül 4. dress code kell? biztosítsanak egyenruhát... akár talárt, akár a brit magániskolákéhoz hasonló szettet 5. 2013-ban vagyunk, nem 1910-ben Ez a sok komcsi kommentelő vajon 1950-ből csöppent ide? Hülye barmok. Hányok a gondolattól is, de egysegelemnek van igaza.
atila68
2013. október 04. 06:56
Komoly kritikája ez a brit, és japán oktatási rendszernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!