Goldenblogos szavazatokért sírni

2013. augusztus 21. 10:05

Azt hittem, idén nem fogok idegesítőbb goldenblogos sírást látni az átlátszóoktatásos srácok FB-kampányánál, de aztán jött az Átlátszó Hitler-videója, majd az Egyenlítő förmedvénye.

2013. augusztus 21. 10:05
Pintér Bence
Alternatíva

Eljött az augusztus, eljött az évek óta iszonyat kínos sírás a goldenblogos szavazatokért. Ez az időszak még a magyar blogoszféra jobbik feléből is kihozza a legrosszabb formát, hát még az olyan orgánumokból, mint az Egyenlítő blog, akikről a verseny hajrájában derült ki a nyilvánvaló, miszerint hogy egész konkrétan az MSZP-székházból szerkesztik.

Alapvetően egyébként nekem nincs bajom azzal, ha egy blog, újság vagy más sajtótermék ideológiailag, vagy akár pártszinten is elkötelezett, amíg otthon a négy fal között, saját elhatározásukból és pénzükből teszik ezt. Az Egyenlítőnél erősen esélyes, hogy nem erről van szó, és járulékos veszteségként valószínűleg a Ténytárat is le kell írnunk. (Amit én inkább valami Bajnai-projektnek gondoltam, mert elég igényes volt. Itt kell elnézést kérnem a Dr. Ténytől is, akikkel szemben példaként említettem a Ténytárat. Tévedtem.) És akkor még nem is beszéltünk az egyenlítősök pártirodás szavazatgyűjtéséről.

De nem ez az Egyenlítő legnagyobb bűne. Még csak nem is ezek a hülye képek, melyeket illusztrációként pakoltam a cikkbe. Azt hittem, idén nem fogok idegesítőbb goldenblogos sírást látni az átlátszóoktatásos srácok FB-kampányánál, de aztán jött az Átlátszó Hitler-videója, végül pedig ez a förmedvény. Igen, az egyenlítős arc, akinek a nevét sincs kedvem kikeresni, megkéri a csaja kezét, ha nyer az Egyenlítő. A kommentek alapján úgy tűnik, hogy a hölgy is azt gondolja, hogy ez teljesen oké dolog, nem pedig iszonyat megalázó és kínos. Lelkük rajta.

Közben látom, hogy hatalmas kampány indult az ellenzéki blogok körében, hogy ne a Török Zsolt ánuszából kikandikáló Egyenlítő nyerje meg a Goldenblogot. Szerintem meg nyerje meg. Kit érdekel?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 01. 01:26
Mi az a goldenblog?
tributum
2013. augusztus 21. 20:41
- Erről a Golden Blog-ról (miért is nem találtak neki rendes magyar nevet?!) az egyszeri téeszparaszt esete jut eszembe (a facsén olvastam), aki 1951. november hetedikén arról számol be asszonyának, hogy kitüntetést kapott. Mire az asszony: - Píz is jár vele, vagy csak a szígyön?
Akitlosz
2013. augusztus 21. 19:17
Úgy vélem ezek a blogosok és az újságírók erősen túlértékelik a blogok, illetve a saját jelentőségüket. A népesség hányad része olvassa azt az Egyenlítő blogot?
StG
2013. augusztus 21. 17:18
Azért ahhoz kell egyfajta eccerű világlátás, hogy ebből a hírből is a zsidókat hozd ki. Bár végülis nem így fárasztod magad a gondolkodással, ez is egy eredmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!