Nyilatkozat a Gyöngyösi-beszédről

2012. december 01. 07:38

Bűntudattal gondolok azokra – a nem is annyira régmúlt – időkre, amikor magam is hasonló kijelentéseket tettem.

2012. december 01. 07:38
Szegedi Csanád
Szombat

„A sajtó többszöri megkeresésére reagálva, a Gyöngyösi-beszéddel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot teszem:

Magamat is hibásnak érzem, hogy a magyar közbeszéd ilyen lesújtó mélységekbe jutott. Csak az az ember értheti meg, milyen súlyos dolog kirekesztettnek lenni, aki saját bőrén élte meg a származás miatti kirekesztést. Én, aki valamikor tagja és aktív építője voltam a nemzeti radikális oldalnak, akkor értettem meg, milyen borzalmas, ha valakit származása miatt kirekesztenek, amikor saját zsidó származásomról értesültem, és értesült környezetem. Bűntudattal gondolok azokra – a nem is annyira régmúlt – időkre, amikor magam is hasonló kijelentéseket tettem. Szüleink, nagyszüleink nemzedékének és gyermekeink jövőjének tartozunk annyival, hogy zsidó és nem-zsidó magyarokként ne engedjük terjeszkedni a pusztító gyűlöletet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vargalukrécia
2012. december 01. 18:31
Hehehe, Csanád! Eddig csak a fél ország utált, most ahogy a kommentekből látom, már az egész! :-D Szar ügy...
Fakutya tizedes
2012. december 01. 14:27
THE JEWISH CHRONICLE ONLINE http://www.thejc.com/blogpost/bnp-leader-nick-griffin-friend-israel
Fakutya tizedes
2012. december 01. 14:23
Szegedi Csanád és Nick Griffin (BNP): Európa az európaiaké! http://szentkoronaradio.com/files/griffin-szegedi.JPG Nick Griffin (2009): A BNP egyedüli radikális pártként támogatja Izrael Öntött ólom hadműveletét. Csanád, süket vagy?
oskar
2012. december 01. 14:18
De miért tetted Csanád??? Errél kellene írnod! Miért akartál úgy magyar lenni, hogy egyeseket kizárj???? Honnan ez? Miért nem akadtak ki a kéviselők???? Miért nem akadt ki a Galamus amely még cenzurázta is Gyöngyösit? http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=176733?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!